23948sdkhjf

Nytt restaurangutbud ger flygplatsen ett lyft: ”En storsatsning”

Det kommersiella utbudet har utökats på Malmö Airport med fyra nya enheter, varav två restauranger och ett fik.

Nyligen invigde Malmö Airport sitt nya kommersiella utbud. Sedan tidigare har flygplatsen Espresso House och Malmö Duty Free. Men nu har det tillkommit fyra nya enheter.

– Det är en storsatsning på Malmö Airports kommersiella utbud som vi gjort tillsammans med våra partners. Det är fyra ganska olika enheter, säger Karin Öhrström, flygplatschef på Malmö Airport.

Innanför säkerhetskontrollen finner resenärerna MMX Fika och Kiosk, som erbjuder enklare förtäring och kioskutbud samt MMX Bar & Bistro som har ett mer traditionellt koncept, där resenärerna kan handla mat under dagen. I vänthallen har WH Smith öppnat samt restaurangen Husman där alla är välkomna att äta lunch.

Espresso House och Malmö Duty Free kommer att finnas kvar på flygplatsen.

– Espresso House har funnits med oss under hela pandemin vilket vi är jätteglada för. De är jätteduktiga och viktiga för utbudet på flygplatsen, förklarar Karin Öhrström.

De nya tillskotten har varit efterlängtade, både från resenärer och personal som arbetar på flygplatsen.

– Vi har fått jättefina kundåterkopplingar. Man har ju saknat detta, det har varit tomt under pandemin och sen efter pandemin har det funnits ett begränsat utbud. Så det har verkligen varit efterlängtat från våra resenärer att man kan sitta ner och äta en bit mat och även få varm mat. Vi är också jätteglada, det blir ju mer liv och rörelse i terminalen och det blir väldigt trevligt och ombonat när verksamheterna är i gång, säger Karin.

Satsningen är ett led i Swedavias nya kommersiella strategi.

– Fokuset ligger på att det ska finnas en bredd i variation. Det ska finnas något för alla smaker och för alla plånböcker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078