23948sdkhjf

Ginbar och asiatisk fusion på ny restaurang

Hammarby sjöstad ska bli en destination för alla som gillar gin.

I februari öppnar restaurangen Copper Club Distillery & Asian Bistro i Hammarby sjöstad, Stockholm. Bakom krogsatsningen står Sonesson & Partner AB som driver restaurangbåten Thaiboat som ligger tvärs över vattnet vid kajen i Norra Hammarbyhamnen.

Copper Club Distillery är grundat av krögaren Benny Sonesson. Idéen föddes redan 2017 efter en natt i Bangkok och ett besök på legendariska Iron Balls Distillery.

– Med Copper Club vill vi vara med och stärka sjöstadens plats på Stockholmskartan. Jag visste från det ögonblicket att jag var tvungen att skapa min egen version av det här hemma i Stockholm, säger Benny Sonesson till Fastighetsvärlden.

I december, lagom till julhandeln, tog Copper Club klivet in på systembolagen i Hammarby sjöstad, Sickla och Nacka Forum. Ginmärket finns också i Systembolagets beställningssortiment.

Destilleriet i Ssöstaden är i full gång och snart öppnar Copper Club Distillery & Asian Bistro,  en asiatisk fusionrestaurang med ginbar. Restaurangen kommer att vara öppen för både lunch och middag.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08