23948sdkhjf

Två nya restauranger i vår för veganska Chouchou

I vår tar Chouchou sitt växtbaserade koncept till Marieberg och Fältöversten. Den senare restaurangen kommer att flirta lite extra med alla barnfamiljer i området.

I december 2021 öppnade Chouchou på gallerian Mood i centrala Stockholm. I vår blir det expansion. Då öppnar ytterligare två restauranger i Stockholmsområdet, en i Marieberg på Stora Essingen och en i Fältöversten på Östermalm.

Chouchou serverar enbart växtbaserad mat. Bland råvarorna finns det allra senaste inom växtbaserad food tech, som 3D-printat kött.

– Vi vill visa att du inte behöver välja mellan att äta god och att äta hållbar mat. Hos oss kan du komma och njuta av klassiska rätter och grym service utan att kompromissa med någonting, säger Gustav ”Jävligt gott” Johansson, som är kulinarisk ledare för Robert Hållstrands veganska restaurangsatsning.

Det är klart sedan tidigare att Chouchou flyttar in i nyrenoverade lokaler i huvudentrén mot Rålambsvägen i de så kallade Tidningskvarteren i Marieberg. Den restaurangen öppnar i april. Nu offentliggörs nästa satsning, en ny enhet öppnar i vår i köpcentrumet Fältöversten.

I Fältöversten kommer Chouchou att erbjuda en stor buffé med klassiska rätter från det svenska, franska, indiska och italienska köket. På á la carte-menyn återfinns gräddstuvade köttbullar, pizza, pasta och hamburgare. Det kommer också finnas bakverk och en stor bar. 

Restaurangen i Fältöversten kommer även flirta lite extra med alla barnfamiljer som finns i området runt Karlaplan och erbjuda ”After school” med happy hour-priser på mjukglass, pizzaslices med mera. På fredagarna bjuds det in till tacofredag och på helgen kommer det serveras stor familjebrunch. 

– Vi är glada att meddela att vi inom kort får ännu mer god mat här i Fältöversten. Chouchou är ett spännande och nytänkande koncept som vi tror kommer passa våra besökare väldigt bra, säger Tobias Edberg, centrumchef, i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.313