23948sdkhjf

Årets köpmän på 7-Eleven och Pressbyrån tackar medarbetarna

Reitan Convenience i Sverige utser varje år årets köpman på 7-Eleven och Pressbyrån. I år finns den ena vinnaren i Göteborg och den andra i Stockholm.

Sofija Nilsson och Lars Nilsson, som driver 7-Eleven på Östra Hamngatan i Göteborg, belönas för att de enligt juryn är sanna ambassadörer i sitt sätt att driva butik med kärlek och omtanke, och för att de förfinat driften på ett imponerande sätt.

– Vi är otroligt stolta och rörda över utmärkelsen. Vi kan inte nog tacka vår butikspersonal, utan dem hade vi inte stått här idag. Ni är enastående och vi ser fram emot ett spännande 2024 tillsammans, sa vinnarna när de nyligen tog emot priset på Reitans riksmöte på duons hemmaplan i Göteborg.

Niklas Boman som driver Pressbyrån på Grev Turegatan i Östermalmstorgs tunnelbana i Stockholm, prisades för att han är en inspiratör som tagit sin försäljning till nya nivåer och skapat en butik med wow-känsla.

– Att vinna Årets köpman är en dröm jag haft länge. Det känns helt fantastiskt att få ett kvitto på att allt hårt arbete under året gett resultat. Det hade dock aldrig gått utan mina dedikerade och motiverade medarbetare, sa Årets köpman Niklas Boman.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078