23948sdkhjf

Hälsobaren expanderar – intar fjärde staden

Patrik Ström och Rebecca Andersson bygger en norrländsk restaurangkedja med hälsoinriktning. Nästa stopp: Östersund. 

Hälsobaren föddes i Örnsköldsvik för sex år sedan och har sedan dess expanderat till både Umeå och Skellefteå. Nästa etablering sker i Östersund, där Hälsobaren slår upp dörrarna i vår. 

Den första etableringen i Jämtland sker på Stortorget i Östersund, där fastighetsägaren Diös och Hälsobaren tillsammans ska göra en cirka 270 kvadratmeter stor lokal till en modern restaurang. 

Restaurangen hamnar mitt emellan Bastard Burgers och Bishops Arms och kommer att ha plats för cirka 85 gäster. Inflyttning beräknas ske i maj.

– Läget är en riktig fullträff och lokalen kommer bli grymt bra. Vi kommer att anställa fem medarbetare till att börja med, och planerar redan nu för en uteservering i sommar, kommenterar Patrik Ström, som äger Hälsobaren ihop med Rebecca Andersson.

Namnet på den växande kedjan säger en hel del om konceptet. Med en meny som består av sallader, pokébowls, wraps och smoothies vill ägarna erbjuda ett hälsosammare alternativ i vardagen.

Med åren har take away-delen ökat markant.

– Vi har designat en egen app som kommer att underlätta för den som vill effektivisera sitt besök, säger Patrik Ström i pressmeddelandet från Diös.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079