23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Krögare i Slakthusområdet utökar med premiumpizza

Höga ambitioner när krögarna bakom Matateljén tar sitt koncept Ateljéns Pizza till grannlokalen i Slakthushallarna.

En matdestination har växt fram i Slakthusområdet vid Globen i södra Stockholm. I våras tillkom Matateljén i Hus 26 Slakthushallarna och snart utökar krögartrion sin verksamhet. I mars öppnar de Ateljéns Pizza i grannlokalen.

Henrik Sauer, Anna Klyvare och Filip Sauer lanserar den nya pizzarestaurangen tillsammans med kökschefen Anton Olsson. I lokalen i Hus 26 kan de ta emot 120 sittande gäster. Precis som på Matateljén är den gastronomiska ambitionen hög.

– Vi siktar såklart på att servera Stockholms bästa pizzor! Alla som varit på Ateljéns Pizza i Enskede kommer att känna igen sig vad gäller mat och dryck. Det blir helt enkelt pizza, bärs och vin – även om Ateljéns Pizza i Slakthusområdet kommer att vara något lite extra, säger Henrik Sauer.

Ateljéns Pizza blir den sjunde aktören i Hus 26 Slakthushallarna efter Solen, Bar Montan, Hosoi, Afrika, Stockholm Roast och Matateljén. Därmed har Atrium Ljungberg fyllt huset. 

– Matateljén var ett välkommet tillskott till Slakthushallarna och vi är väldigt glada att de nu bygger vidare med Ateljéns Pizza. Hela Hus 26 Slakthushallarna blir nu fyllt med fantastiska mat- och dryckesupplevelser. Det är en noga handplockad mix av aktörer som alla har en passion för det de gör och som tillsammans skapar något helt unikt – inte bara i Slakthusområdet utan i hela Stockholm, säger Mattias Roussakoff, leasing manager food & beverage på Atrium Ljungberg.

Etablering Se tema
BREAKING
{{ article.headline }}
0.028