23948sdkhjf

Nya restauranger klara för mat-meckat i Slakthusområdet

Pärlans konfektyr, Mr Cake och Chokladfabriken får sällskap av två nya restauranger när expansionen fortsätter i Slakthusområdet i södra Stockholm.

Flera nya mataktörer är klara för Slakthusområdet intill Globen i Stockholm. Det är fastighetsbolaget John Mattsson som nu fyllt större delen av sina tidigare vakanta lokaler.

Sin x Slaughterhouse och Volanders är två nytillskott på restaurangkartan. 

Volanders öppnar redan under mars månad. På cirka 600 kvadratmeter ska det inrymmas både en stor restaurang, flera barer, eventlokaler och uteservering.

Sin Ramen, med en restaurang på Jakobsbergsgatan i centrala Stockholm, öppnar filial under våren. Konceptet Sin x Slaughterhouse består av en kombination av det asiatiska köket, deli och egenproducerade nudlar. 

Sedan tidigare har John Mattsson tecknat avtal även med tre välkända aktörer inom tillverkning av konfektyr-, bageri- och konditorivaror;

  • Pärlans konfektyr flyttar från och med april både kolafabrik och kontor till Slakthusområdet.
  • Mr Cake har sedan i februari sin produktion av tårtor och bakverk förlagd till Slakthusområdet.
  • Chokladfabriken flyttade sin chokladproduktion från Södermalm till Slakthusområdet i september 2023.

– Vi är stolta och glada över att de här aktörerna väljer Slakthusområdet för sina verksamheter och oss som hyresvärd. Genom restauranger i nyskapande former och en egen nisch med tillverkning av konfektyr- och bageriprodukter bidrar John Mattson till områdets vision om en levande stadsdel. Vi har nu också tagit ett stort steg med att fylla vakanserna efter livsmedelstillverkarna Gudruns och Mårtenssons avflytt, säger Linda Forsberg Hansson, kommersiell förvaltare på John Mattson.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064