23948sdkhjf

Finalister i årets Sous Vide-kock

Tävlingen Årets Sous Vide-kock riktar sig till alla yrkesverksamma kockar. Under hösten har tävlingsbidrag skickats in och de tre finalisterna som gör upp om "Årets Sous Vide-kock 2013" på Restaurangexpo, Kistamässan den 30 januari 2013 är:

1.Marcus Nemrin - driver idag Sofiero Slottsrestaurang norr om Helsingborg. Marcus arbetade tidigare på Fiskaregatan i Lund.
2. Per-Gunnar Hansson - ansvarig för att sätta en ny matprofil på stiftsgården Åkersberg i Höör. Per-Gunnar har tidigare arbetat som kökschef på Kronovalls vinslott och VD/konsult för Helsing bar & matsalar i Helsingborg.
3. Peter Danek - arbetar som kock i Linköpings kommun på Kost & Restaurang. Peter har tidigare arbetat som kock på Scandic i Linköping.

Bakom tävlingen står Atria Foodservice
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11