23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Pristaket är 5 Euro, VM i Community Meals

I VM i Luxemburg deltar Fazer Culinary Team och utmaningen består i att laga lunch till 150 personer med en råvarukostnad på högst 5 Euro per person. Lunchen ska innehålla en soppa, två varmrätter; en med kött och en med fisk, salladsbuffé och en dessert. Kategorin, Community meals är måltider för personal och företagsmatsalar.

Medlemmarna i Fazer Culinary Team är Joachim Mueller, lagkapten, Niklas Edgren, Niklas Edgren, Mikael Börjesson, Niclas Melin, Daniel Sparrfeldt och Anna Lövgren.





som till vardags arbetar på Fazer Food Services lunchrestauranger runt om i Sverige. Läs mer om Fazer Culinary Team på

www.fazer.se



Intervju med lagkapten, Joachim Mueller på





https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/fem-euro-pristak-for-tre-ratters-lunch-i-culinary-cup
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063