I juryn sitter, förutom Emma Bengtsson, även bland andra Mathias Dahlgren och Björn Frantzén, som båda har tre respektive två stjärnor i Guide Michelin. I juryn finns också Tommy Myllymäki och även H.K.H. Prins Carl Philip i juryn.
Juryn bedömer de båda tävlingsuppgifterna utifrån smak och presentation, samt de tävlandes metoder i fråga om mise en place, hygien och handlag.'
Här är alla jurymedlemmar:Ordförande
Fredrik Eriksson
, Långbro Värdshus, Älvsjö
HedersjuryH. K. H. Prins Carl Philip
Henri de Sauvage,
Arla Foods
Anders Källström,Lantbrukarnas Riksförbund
Filip Fastén,Årets Kock 2014
Smak och presentationsjuryKarin Fransson,
Hotell Borgholm, Borgholm
Henrik Norström,Lux Dag För Dag, Stockholm
Stefano Catenacci,Hovtraktör,
Operakällaren, Stockholm
Magnus Ek,Oaxen Krog & Slip, Stockholm
Mathias Dahlgren,
Mathias Dahlgren, Stockholm
Leif Mannerström,Kometen, Göteborg
Melker Andersson,Grupp F12, Stockholm
Stefan Karlsson,Årets Kock 1995, SK Mat & Människor, Göteborg
Håkan Thörnström,Thörnströms kök, Göteborg
Björn Frantzén,Restaurant Frantzén, Stockholm
Paul Svensson,Fotografiska, Stockholm
Markus Aujalay,Årets Kock 2004, Winterviken, Stockholm
Sayan Isaksson,Esperanto, Stockholm
Magnus Nilsson, Fäviken, Järpen
Emma Bengtsson,Aquavit, New York
Tommy Myllymäki, Årets Kock 2007, Restaurang Sjön, Jönköping
Niklas Ekstedt, Ekstedts, Stockholm
Jonas Lundgren,Restaurang Yolo, Stockholm
, Daniel Berlin Krog i Skåne Tranås
MetodjuryMalin Söderström,
Kulturrestauranger, Stockholm
Jonas Dahlbom
, Årets Kock 1996, Dahlbom på Torget, Åre
Cajsa Johansson, Cajsas kök, Uppsala