23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Hela årets Kock Juryn

Här är hela listan för jurygruppernai Årets Kock: Hedersjury, Smak och presentationsjury samt Metodjuryn.

I juryn sitter, förutom Emma Bengtsson, även bland andra Mathias Dahlgren och Björn Frantzén, som båda har tre respektive två stjärnor i Guide Michelin. I juryn finns också Tommy Myllymäki och även H.K.H. Prins Carl Philip i juryn.

Juryn bedömer de båda tävlingsuppgifterna utifrån smak och presentation, samt de tävlandes metoder i fråga om mise en place, hygien och handlag.'

Här är alla jurymedlemmar:

Ordförande

Fredrik Eriksson

, Långbro Värdshus, Älvsjö

Hedersjury
H. K. H. Prins Carl Philip
Henri de Sauvage,

Arla Foods

Anders Källström,

Lantbrukarnas Riksförbund

Filip Fastén,

Årets Kock 2014

Smak och presentationsjury
Karin Fransson,

Hotell Borgholm, Borgholm

Henrik Norström,

Lux Dag För Dag, Stockholm

Stefano Catenacci,

Hovtraktör,

Operakällaren, Stockholm

Magnus Ek,

Oaxen Krog & Slip, Stockholm


Mathias Dahlgren,

Mathias Dahlgren, Stockholm

Leif Mannerström,

Kometen, Göteborg

Melker Andersson,

Grupp F12, Stockholm

Stefan Karlsson,

Årets Kock 1995, SK Mat & Människor, Göteborg

Håkan Thörnström,

Thörnströms kök, Göteborg

Björn Frantzén,

Restaurant Frantzén, Stockholm

Paul Svensson,

Fotografiska, Stockholm

Markus Aujalay,

Årets Kock 2004, Winterviken, Stockholm

Sayan Isaksson,

Esperanto, Stockholm

Magnus Nilsson

, Fäviken, Järpen

Emma Bengtsson,

Aquavit, New York

Tommy Myllymäki

, Årets Kock 2007, Restaurang Sjön, Jönköping

Niklas Ekstedt

, Ekstedts, Stockholm

Jonas Lundgren,

Restaurang Yolo, Stockholm

Daniel Berlin

, Daniel Berlin Krog i Skåne Tranås

Metodjury
Malin Söderström,

Kulturrestauranger, Stockholm


Jonas Dahlbom

, Årets Kock 1996, Dahlbom på Torget, Åre

Cajsa Johansson

, Cajsas kök, Uppsala

BREAKING
{{ article.headline }}
0.101