23948sdkhjf

Årets mest späckade R&S är här!

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Läs om Årets Roligaste måndag: Reportage om galamaten och tävlingen Årets Servitör! Bilaga med alla vinnarna på Restauranggalan. Julklappsidéer och boktips på många ställen i tidningen.

Ur innehållet i R&S nr 7/2016
Nu kommer matpunken.
Lisbeth Rauden analyserar det nya punkigt enkla
Intervju med Punk Royale-kockarna Kalle Nilsson och Jocke Almqvist och James Watt , en av grundarna till framgångssagan Brew Dog som har punken som företagsfilosofi, och steampunkaren John Söderberg.

• Lever älskad och hatad, Jens Linder har tuggat och tänkt
• Tennstopet, en gång ett spionfäste .
Kokböckerna som tog priset - hitta säkra julklappsböcker.
47 ställen att äta på i Solnas nya Mall - norsk och turkisk kedja gör entré.

För dig som lyssnar på R&S:
Nya poddar med
• Nobelkreatörerna Sayan Isaksson och Daniel Roos.
Alexandra Dittmer, driftchef Bobergs Matsal, på DI:s Årets Affärskrog .
• Hör Punk Royale-kockarna Kalle Nilsson och Jocke Almqvist
och James Watt, en av grundarna till framgångssagan Brew Dog


Poddar på gång.
Debatten på Årets Servitör, intervju med Darioush, ingenjören från Iran som odlar vin i Napa Valley. Johan Reyneke, biodynamisk vinodlare i Sydafrika
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Nyhetsbrev

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Arkiv

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.093