Årets mest späckade R&S är här!

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Läs om Årets Roligaste måndag: Reportage om galamaten och tävlingen Årets Servitör! Bilaga med alla vinnarna på Restauranggalan. Julklappsidéer och boktips på många ställen i tidningen.

Ur innehållet i R&S nr 7/2016
Nu kommer matpunken.
Lisbeth Rauden analyserar det nya punkigt enkla
Intervju med Punk Royale-kockarna Kalle Nilsson och Jocke Almqvist och James Watt , en av grundarna till framgångssagan Brew Dog som har punken som företagsfilosofi, och steampunkaren John Söderberg.

• Lever älskad och hatad, Jens Linder har tuggat och tänkt
• Tennstopet, en gång ett spionfäste .
Kokböckerna som tog priset - hitta säkra julklappsböcker.
47 ställen att äta på i Solnas nya Mall - norsk och turkisk kedja gör entré.

För dig som lyssnar på R&S:
Nya poddar med
• Nobelkreatörerna Sayan Isaksson och Daniel Roos.
Alexandra Dittmer, driftchef Bobergs Matsal, på DI:s Årets Affärskrog .
• Hör Punk Royale-kockarna Kalle Nilsson och Jocke Almqvist
och James Watt, en av grundarna till framgångssagan Brew Dog


Poddar på gång.
Debatten på Årets Servitör, intervju med Darioush, ingenjören från Iran som odlar vin i Napa Valley. Johan Reyneke, biodynamisk vinodlare i Sydafrika


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sommaren innebar hög tillväxt för Alvestaglass

Snabbare med samma smakkaraktär

Han vidareutvecklar Mr Voon med nattöppen asiatisk streetbar.

Jobb & Karriär
Hon ska få fler att upptäcka Oumph

Wayne’s Coffee breddar veganskt utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.

Från Sture till Brasserie 1742

Kock i modekampanj

Medgrundare av Stockholmskrogen Matateljén syns i modekedjan Uniqlos kampanj.

Nyhetsbrev

Läget akut för svenska flodkräftan

Men trots att arten är nära utrotning uppmanas svenskarna att prioritera den före signalkräftor.

Arkiv

Här öppnar Subway och Sibylla

2

Nu har sista munken sålts

MAP-packat växande trend i bagerinäringen

Hotel Rogge i nya händer

Nu startar äppelskörden

Ny chef för Stockholm Circle

Ölen kan bli dyrare

Upprop i restaurangbranschen - vill öka efterfrågan på svenska råvaror

Efter sommarens torka uppmanas restauranger och måltidsverksamheter välja svenskt kött, frukt och grönt för att stötta bönder efter sommarens torka.

”Århundradets kock” har gått ur tiden

Paulig rekryterar ny HR-chef

Norsk kedja expanderar i Sverige

Klassisk korv får klimatsmart kompanjon

Här öppnar Zócalo

Krispig fisk till city

Burger King grillar Whopper - i solen

Hamburgerkedjan utnyttjar extremvärmen i Kuwait.

7-eleven satsar på satelliter

Heineken investerar i kinesisk bryggerikoncern

Bolaget kommer även att licensera ut sitt varumärke för marknaderna i Kina, Hongkong och Macau.

Max vill skaka om Way out West

Coca-Cola höjer priserna

Esperanto i konkurs

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bordsservering på McDonald´s

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124