Regionkval till Årets Bartender

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Dags för kval i Årets Bartender 2016, klassiskt. Efter att insända bidrag har kontrollerats och godkänts så återstår närmare 40 deltagare i Årets Bartender.

Under februari ska dessa kvala i fyra olika regionkval i Lund, Östersund, Uppsala och Halmstad. 20 finalister ska utses som sedan tävlar i semifinalen i Göteborg den 10 april. Samtliga kval är öppna för åskådare. Datum och ort för kval i distrikten: SYD 14 februari i Lund. NORR 21 februari i Östersund. ÖST 28 februari i Uppsala. VÄST 6 mars i Halmstad

14 februari SYD i Lund : PM & Vänner, Växjö – Barbara Hawranek; Grand Hotel, Lund – Carlos Rivas; Paddys, Malmö – Christoffer Gürow Lundkvis; Grand Hotel, Lund – Douglas Wedderburn-Maxwell; Mat & Destillat, Lund – Fredrik Lundegård; Toyo, Lund – Jacob Schaar; Mat & Destillat, Lund – Kenneth Swärd; Mat & Destillat, Lund – Misha Voss Gustavsson;Mat & Destillat, Lund – Petter Askman,; Boulebar, Malmö, Shuan – Martin Dawad; Grand Hotel, Lund – Solomon Steele.

21 februari NORR i Östersund: Silverhatten, Arjeplog – Alicia Bergdahl; Dalwhinnie, Östersund – Lars Möllerström; Dalwhinnie, Östersund – Michael Ternqvist,; Hotell Savoy, Luleå – Philip Thålin; Bar Teatral, Samuel Nord; Hotell Savoy, Luleå – Viktor Aggelid

28 februari ÖST i Uppsala: Lagerqvist Restaurant & Bar , Norrköping – Andreas Junell; EBS & Red Cafe Bar&Lounge; Puket, Thailand – Danny Wongprom; Stockholms Nation, Uppsala Universitet – Duong Lee; 96 kvadrat, Nyköping – Emir Sadic; Boulebar, Stockholm – Ludvig Af Winklerfelt; Pitcher’s, Borlänge – Oskari Katainen; Invit, Luleå – Sebastian Allinger; Bartenderboken/Pinchos, Jönköping – Tomislav Komljenovic

6 mars VÄST i Halmstad: The Company, Borås – Christel Möller; The View, Riverton hotel, Göteborg – David Berfner; Tempel, Karlstad – Hampus Schullström; Steam Punk, Göteborg – John Söderberg; Grappa, Varberg – Peter Bellmyr; Tempel, Karlstad – Robert Olsson; The View, Riverton hotel – Robert Lindberg; Hotel Tylösand, Halmstad – Robin Andersson; Spisa Matbar, Göteborg – Sylvain Suzeau; Tempel, Karlstad – Tim Fält Rasmussen.



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza kör godis åt Hemmakväll

Löfbergs nyöppnar

Quorns passning till KFC i kycklingkris

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Äggröra hos Preem

Nyhetsbrev

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Arkiv

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Karma till Storbritannien

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Årets köpmän korade

De plockade hem priser vid Reitan Conveniences årliga riksmöte.

Duni köper förpackningsbolag

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sänd till en kollega

0.233