Regionkval till Årets Bartender

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Dags för kval i Årets Bartender 2016, klassiskt. Efter att insända bidrag har kontrollerats och godkänts så återstår närmare 40 deltagare i Årets Bartender.

Under februari ska dessa kvala i fyra olika regionkval i Lund, Östersund, Uppsala och Halmstad. 20 finalister ska utses som sedan tävlar i semifinalen i Göteborg den 10 april. Samtliga kval är öppna för åskådare. Datum och ort för kval i distrikten: SYD 14 februari i Lund. NORR 21 februari i Östersund. ÖST 28 februari i Uppsala. VÄST 6 mars i Halmstad

14 februari SYD i Lund : PM & Vänner, Växjö – Barbara Hawranek; Grand Hotel, Lund – Carlos Rivas; Paddys, Malmö – Christoffer Gürow Lundkvis; Grand Hotel, Lund – Douglas Wedderburn-Maxwell; Mat & Destillat, Lund – Fredrik Lundegård; Toyo, Lund – Jacob Schaar; Mat & Destillat, Lund – Kenneth Swärd; Mat & Destillat, Lund – Misha Voss Gustavsson;Mat & Destillat, Lund – Petter Askman,; Boulebar, Malmö, Shuan – Martin Dawad; Grand Hotel, Lund – Solomon Steele.

21 februari NORR i Östersund: Silverhatten, Arjeplog – Alicia Bergdahl; Dalwhinnie, Östersund – Lars Möllerström; Dalwhinnie, Östersund – Michael Ternqvist,; Hotell Savoy, Luleå – Philip Thålin; Bar Teatral, Samuel Nord; Hotell Savoy, Luleå – Viktor Aggelid

28 februari ÖST i Uppsala: Lagerqvist Restaurant & Bar , Norrköping – Andreas Junell; EBS & Red Cafe Bar&Lounge; Puket, Thailand – Danny Wongprom; Stockholms Nation, Uppsala Universitet – Duong Lee; 96 kvadrat, Nyköping – Emir Sadic; Boulebar, Stockholm – Ludvig Af Winklerfelt; Pitcher’s, Borlänge – Oskari Katainen; Invit, Luleå – Sebastian Allinger; Bartenderboken/Pinchos, Jönköping – Tomislav Komljenovic

6 mars VÄST i Halmstad: The Company, Borås – Christel Möller; The View, Riverton hotel, Göteborg – David Berfner; Tempel, Karlstad – Hampus Schullström; Steam Punk, Göteborg – John Söderberg; Grappa, Varberg – Peter Bellmyr; Tempel, Karlstad – Robert Olsson; The View, Riverton hotel – Robert Lindberg; Hotel Tylösand, Halmstad – Robin Andersson; Spisa Matbar, Göteborg – Sylvain Suzeau; Tempel, Karlstad – Tim Fält Rasmussen.



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Burgerkedjan börjar med biokol

Coca-Cola sätter spelare på burken

Starbucks blir råare

Malmöbaserade företaget Get Raw inleder samarbete.

Program GastroNord 24-27 april 2018

Starbucks stänger ner och undervisar

Nedräkning inför Pizza-SM

Nyhetsbrev

Butik och restaurang till Kiruna

Arkiv

Sänkt moms gav inte billigare restaurangnota

Fler än fyrtio nya caféer

Maten blir allt grönare

De svenska hushållen blir allt grönare. Dock bara på vardagar, till helgen vill vi fortfarande äta kött.

De öppnar Sveriges längsta salladsbar

De blev årets Convenience-butik

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Ta en taco när du landar

Juicekedja till Bromma

De har fått nog av duvorna

Cafékedja i konkurs

Skånska franchisekedjan är satt i konkurs på egen begäran efter att rekonstruktionen misslyckats.

Foodtruck à la Pontus

Cava, burgare och tapas - Här öppnar fyra nya restauranger

Burgerkedjan vill ta över Norden

Ännu en utmanare på nätmatscenen

Urban Deli stannar på marken

Slutar med flygtransporterad frukt och grönt.

Fyra rätter på fyra minuter på Centralstationen

Snabb avsmakningsmeny i specialbyggd restaurangvagn.

Napolitansk pizza till Piteå

Napolitansk pizzeria öppnar på Östermalm

Efter 45 år – nu lämnar den klassiska korvkiosken Malmö

Beijing8 blir två

Kyparen avskedades – var för ”fransk”

Nu öppnar Jureskogs

Här är de nominerade i Pizza-SM

De öppnar i nytt i Uppsala

McDonalds inför bordsservering

Tre ska bli sju -Taku Taku expanderar

Öl från stammen

VM-korv med namn

Ny grön våg på Max

Sushi Yama öppnar nytt i Norrköping

Sänd till en kollega

0.105