23948sdkhjf

Juniorkockarna skapar pop up-krog

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Juniorkocklandlaget är i full gång med uppladdning inför stora internationella tävlingar. Först kommer de Nordiska Mästerskapen i början av mars, och i september Global Chefs Challenge, Thessaloniki och sedan kockarnas olympiad Culinary Olympics, Erfurt 23-26 oktober. Dessutom sticker de emellan med en egen krog på Gastro Nord.



Juniorkocklandslagets kockar och konditorer kommer erbjuda besökarna en egen meny under mässans alla dagar 26-29 april.

– Det blir en meny för hela veckan, och inriktningen kommer nog att anpassas för att spegla respektive dag. Det är bara lagets fantasi som sätter gräns för vad som kommer att serveras, säger Peter Jelksäter till besoksliv.se.

Svenska Juniorkocklandslaget:

Peter Jelksäter , lagledare och Marcus Bremdahl, coach.

Douglas Fagerman
Kasper Kleihs
Gustav Leonhardt
Annie Lundin
Inez Mannerstedt
Sebas tian Pettersson
Erik Seger
Ludwig Tjörnemo
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.103