23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Juniorkockarna skapar pop up-krog

Juniorkocklandlaget är i full gång med uppladdning inför stora internationella tävlingar. Först kommer de Nordiska Mästerskapen i början av mars, och i september Global Chefs Challenge, Thessaloniki och sedan kockarnas olympiad Culinary Olympics, Erfurt 23-26 oktober. Dessutom sticker de emellan med en egen krog på Gastro Nord.


Juniorkocklandslagets kockar och konditorer kommer erbjuda besökarna en egen meny under mässans alla dagar 26-29 april.

– Det blir en meny för hela veckan, och inriktningen kommer nog att anpassas för att spegla respektive dag. Det är bara lagets fantasi som sätter gräns för vad som kommer att serveras, säger Peter Jelksäter till besoksliv.se.

Svenska Juniorkocklandslaget:

Peter Jelksäter

, lagledare och

Marcus Bremdahl,

coach.

Douglas Fagerman
Kasper Kleihs
Gustav Leonhardt
Annie Lundin
Inez Mannerstedt
Sebastian Pettersson
Erik Seger
Ludwig Tjörnemo
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063