Jonathan Kasche från Lilla Ego till Lilla Bjers

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Efter fyra år väljer tidigare kökschefen Luqaz Ottosson att lämna Lilla Bjers Gårdskrog, Gotland. Årets kock-finalisten Jonathan Kasche, nu kock på Lilla Ego, blir ny köksche



Årets kock finalisten Jonathan Kasche, 22 år, blir till sommaren ny kökschef på Lilla Bjers Gårdskrog, Gotland. Efter fyra år väljer tidigare kökschefen Luqaz Ottosson att lämna den prisbelönta ekokrogen där nu Jonathan tar över driften tillsammans med ägarna Margareta och Göran Hoas.För bara en vecka sedan stod Jonathan i Annexet och tävlade mot 8 andra om att bli Årets kock 2016. Det slutade med en hedervärd fjärde placering.

"Det har varit fyra fantastiska år tillsammans med Luqaz. Han har vart ovärderlig i sitt arbete under åren här. Men nu ser vi fram emot att få sammarbeta med Jonathan och möjlighet att bygga vidare vår verksamhet. Han är otroligt driven, har höga mål och vi tror att han passar perfekt hos oss på Lilla Bjers", säger Margareta Hoas i ett pressmeddelande.


På Lilla Ego går nu Sebastian Thuresson, Årets Kock-finalist 2014 in under Årets Kock Jimmi Erikssons frånvaro skriver Lilla Ego på Twitter.





Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza kör godis åt Hemmakväll

Löfbergs nyöppnar

Quorns passning till KFC i kycklingkris

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Äggröra hos Preem

Nyhetsbrev

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Arkiv

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Karma till Storbritannien

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Årets köpmän korade

De plockade hem priser vid Reitan Conveniences årliga riksmöte.

Duni köper förpackningsbolag

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sänd till en kollega

0.144