23948sdkhjf

Sayan Isaksson öppnar krog vid KTH

Sayan Isaksson närmar sig nu de akademiska regionerna precis som Henrik Norström. I den före detta Arkitekturskolan öppnar han i april A House Bouillon.
Arkitektstudenterna i Stockholm har fått ett nytt hus och deras gamla byggnad fylls nu med nya funktioner och har namnet A House, där frilansare med olika inriktning kan hyra in sig.

Målsättningen med A house är att vara en öppen mötesplats för aktörer med innovativa idéer och det mer etablerade näringslivet. Där kommer Sayan Isaksson att öppna en ny krog i april. Namnet är A House Bouillon. Till att börja med satsar han på lunchverksamhet med fokus på buljonger.

I KTH:s huvudkvarter finns sedan tidigare en annan stjärnkock, Henrik Norström, Lux Restauranger som driver Open Café i Open Lab en vars mål är att skapa förutsättningar för att göra Stockholm till ett globalt center för samhällsinnovation, som förbättrar livskvalitén.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094