23948sdkhjf

Jonas Dahlbom ny attraktion på Gröna Lund

Jonas Dahlbom har fått uppdraget att vara kreativ kulinarisk ledare på Gröna Lund i Stockholm. I år öppnas också två nya restauranger på tivolit: Fiesta Taqueria & Bar och Hekto BBQ i samband med den 23 april.
Nu satsar Gröna Lund på kulinarisk uppryckning. Jonas Dahlbom anlitas som kreativ kulinarisk ledare för tivolits samtliga restauranger och har också varit med att utveckla två nya matkoncept: À la carte-restaurangen ”Fiesta Taqueria & Bar” med smaker och influenser från Sydamerika, Mexiko och Kalifornien.

Den andra är ”Hekto BBQ” som är en New York-inspirerad barbeque food

– Jag ser det som ett hedersuppdrag att få axla rollen som kreativ kulinarisk ledare och få jobba med ett så anrikt varumärke som Gröna Lund. Processen med att ta fram två helt nya matupplevelser för ett tiovli är mycket spännande, säger Jonas Dahlbom.

– Gröna Lund har en helt unik miljö, men vi har dock inte varit den självklara platsen när det kommer till stockholmarnas val av restaurangbesök. Vårt mål är att skapa ett så attraktivt restaurangutbud att det i sig är värt ett besök till tivolit. Att anlita Jonas Dahlbom och öppna två nya restauranger är ett stort steg på vägen till vårt mål, säger Fredrik Fjällström, chef för Food & Beverage på Gröna Lund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062