23948sdkhjf

Johan Jureskog gör gourmetburgare för McDonald’s

McDonald’s tillsammans med kocken Johan Jureskog har gjort en satsning på gourmetburgare som snart börjar säljas på ett antal utvalda restauranger.
McDonald’s Food Team och Jureskog har smakat och testat sig fram till tre nya burgare med tydliga smakprofiler. Totalt har 10 nya ingredienser använts för burgarna som finns på menyn under tre perioder från den 12 april.

– Det har varit en rolig utmaning att skapa gourmetburgare för McDonald´s. Jag har gått från att jobba med två restauranger till över 200 restauranger. Tillsammans har vi testat oss fram till tre fantastiska burgare enligt mig med olika smaker, säger Johan Jureskog.

Inspirationen till de nya gourmetburgarna har Jureskog hämtat från USA, där han gjort en roadtrip för att hitta världens bästa burgare. Några av de nya ingredienserna och smakerna i de tre burgarna på McDonald’s är majonnäs med tryffelsmak och osten Svarta Sara. Andra ingredienser är ett briocheliknande bröd och en rökig men söt BBQ-sås. Ytterligare en ny ingrediens är Jureskogs egen ketchup, med en skvätt Tabasco Sauce och en nypa pepparrot.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078