23948sdkhjf

Anna-Carin Jonsson ny vd på Umlax

Anna-Carin Jonsson har utsetts till ny vd efter det att grundaren Josef Nygren, grundaren av Umlax träder tillbaka.
Anna-Carin Jonsson har varit verksam i bolagets ledning sedan 2010 och som marknadschef. Hon har tidigare erfarenhet från revision- och
finansieringsbranschen och driften av sina och familjens bolag inom affärsutveckling och byggentreprenad. De senaste åren har Anna-Carin också varit engagerad i styrelsearbeten i olika bolag.

Umlax AB startade 1987. Även som ordförandeposten blir det skifte genom att Nils-Gunnar Bergström, Lycksele, tillträder.

– Jag har fullt förtroende för Anna -Carin som ny VD. Hon är kompetent, har bra driv och känner verksamheten väl. Hon kommer att tillföra nya dimensioner till bolaget och föra Umlax framåt.Vi fortsätter att tillsammans utveckla bolaget och ser ljust på framtiden”, säger Josef Nygren, grundare av Umlax.

-Det ska bli fantastiskt roligt och det är ett stort förtroende jag fått av Josef och styrelsen, att tillsammans med den engagerade personalen leda företaget framåt, säger Anna-Carin Jonsson.

Fotnot: Umlax är partner i R&S Restauranggalan för kategorin Årets Klassiker som 2016 kommer att utses för tredje gången.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062