Anna-Carin Jonsson ny vd på Umlax

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Anna-Carin Jonsson har utsetts till ny vd efter det att grundaren Josef Nygren, grundaren av Umlax träder tillbaka.

Anna-Carin Jonsson har varit verksam i bolagets ledning sedan 2010 och som marknadschef. Hon har tidigare erfarenhet från revision- och
finansieringsbranschen och driften av sina och familjens bolag inom affärsutveckling och byggentreprenad. De senaste åren har Anna-Carin också varit engagerad i styrelsearbeten i olika bolag.

Umlax AB startade 1987. Även som ordförandeposten blir det skifte genom att Nils-Gunnar Bergström, Lycksele, tillträder.

– Jag har fullt förtroende för Anna -Carin som ny VD. Hon är kompetent, har bra driv och känner verksamheten väl. Hon kommer att tillföra nya dimensioner till bolaget och föra Umlax framåt.Vi fortsätter att tillsammans utveckla bolaget och ser ljust på framtiden”, säger Josef Nygren, grundare av Umlax.

-Det ska bli fantastiskt roligt och det är ett stort förtroende jag fått av Josef och styrelsen, att tillsammans med den engagerade personalen leda företaget framåt, säger Anna-Carin Jonsson.

Fotnot: Umlax är partner i R&S Restauranggalan för kategorin Årets Klassiker som 2016 kommer att utses för tredje gången.



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

De ska fixa mackan i Stockholm

Onlinepizza kör godis åt Hemmakväll

Löfbergs nyöppnar

Quorns passning till KFC i kycklingkris

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Nyhetsbrev

Äggröra hos Preem

Arkiv

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Karma till Storbritannien

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Duni köper förpackningsbolag

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sänd till en kollega

0.269