De tjugo som snart blir elva

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Här är samtliga kandidater som tävlat under två dagar i Budapest. Snacket går att det blir klart nordiskt i toppen. Alexander Sjögren sa i en intervju nyss att det blir pallplats. Andra favorittippade är Danmark, Norge och Ungern som tränats av trefaldige Bocusemedaljören Rasmus Kofoed.


Österrike - Kevin MICHELI, Einstein St.GallenHotel Congress S
Tyskland - Marvin BÖHM, Restaurant Aqua, Wolfsburg
Belgien - Peter AESAERT, Belgocatering
Bulgarien - Antonio IVANOV, Restaurant Pure
Kroatien - Tomislav KARAMARKO, FMTG group Borik Falkensteiner
Danmark - Morten FALK, Kadeau*
Spanien - Juan Manuel SALGADO, Restaurant La Plassohla
Estland - Dmitri ROOZ, Restaurant Farm
Finland - Eero VOTTONEN, Restaurant Olo
Frankrike - Laurent LEMAL, Domaine Riberach,Restaurant La Coopérative
Ungern - Tamas SZELL, Onyx
Island - Viktor Örn ANDRÉSSON, Grillid / Radisson sas
Italien - Marco ACQUAROLI, Four Seasons Hotel des Bergues
Norge - Christopher William DAVIDSEN, SØSTRENE KARLSEN
Netherlands - Jan SMINK, Librije
Storbrittanien- Anthony WRIGHT, University College Birmingham
Ryssland - Arthur OVCHINNIKOV, Restaurant Enzo
Sverige - Alexander SJÖGREN, frilans
Schweiz - Filipe FONSECA PINHEIRO, Restaurant Hôtel de Ville Crissier
Turkiet- Mutlu SEVKET YILMAZ, Seasons Restaurant


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Äggröra hos Preem

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Nyhetsbrev

Karma till Storbritannien

Arkiv

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Årets köpmän korade

De plockade hem priser vid Reitan Conveniences årliga riksmöte.

Duni köper förpackningsbolag

Ikea-köttbullarna får ny kompis: Tysk växtlasagne

Möbeljätten fortsätter satsningen på hållbar mat och lanserar en lasagne där proteinet kommer från havre och gula ärter.

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sockrets hälsoeffekter ska utredas

Här är årets ”udda” semlor

Sänd till en kollega

0.112