23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Coyet & Melker gör om Mother och satsar på service

Den innovativa restaurangen Mother som startades av Daniel Coyet och Melker Andersson och öppnade i januari gör om sitt koncept. Kritik från gäster anges som en av orsakerna. Nu delas restaurangen in i tre delar i lokalen. Digitala beställningsmodellen försvinner och servitörer möter i stället gästen.

– Vi har lyssnat på våra kunder säger Melker Andersson till White Guide.

Restaurangen delas upp i tre delar: Café och juicebar,lounge och restaurangen.

Upplägget med att att beställa via läsplattor vid borden försvinner.

Matsalspersonalen är tillbaka och mer service ges till gästerna.

– Vi fortsätter med fokus på välbalanserad mat med ett realistiskt hållbarhetsperspektiv, men vi vill göra det på ett bredare sätt med mer service, säger Melker Andersson till tidningen White Guide.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078