Jättehamburgare på tid

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Sugen på att tjäna runt 30 000 kronor? Då måste du trycka i dig en jättehamburgare på tid. Självklart hålls tävlingen i USA.

Connecticut-baserade hamburgerkedjan Wayback Burgers har sedan åtta år tillbaka en årlig "Triple Triple Challenge", en tävling där man ska få i sig den enorma burgaren bestående av nio lager kött, ost, tomat och sallad mellan två bröd på kortast tid. Det här skriver CNBC om.
I år hålls tävlingen den 18 september. Hittills har 800 deltagare anmält sitt intresse att trycka i sig varsin 1780 kalorier tung hamburgare.
Förra årets segrare Molly Schuyler fick i sig sin på bara 40 sekunder. Wayback Burgers vd John Eucalitto "ser fram emot att se om någon kan slå hennes rekord".
Men utmaningen är inget för veklingar. För att få delta i tävlingen måste man också skriva under ett avtal där Wayback Burgers avsäger sig allt ansvar för deltagaren. I avtalet står bland annat att deltagaren "kommer delta i aktiviteter som involverar risk för skador på personliga tillhörigheter och allvarliga skador, inklusive kvävning, kräkningar, illamående och yrsel, samt sociala och ekonomiska förluster".


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Norsk citronläsk retar Coca-Cola

Glada dagar för stadskärnorna

Med fokus på fisk och grönt

Kock- och krögarduo inviger två nya restauranger i Gallerian i Stockholm i oktober.

Så ska Max minska klimatutsläppen

Stureplansgruppen öppnar app-restaurang

Här öppnar restaurangkoncernen konceptet Taqueria med mexikansk snabbmat.

Ännu ett franskt pris till Picadeli

Nyhetsbrev

Årets första hummer näst dyrast

Arkiv

Retrotrend ritar om kartan för ölproducenter

Delstaten Oregon har introducerat en ny glasflaska som kan omdefiniera hur öl ska drickas i hela USA. Flaskans hemlighet? Den är standardiserad och kan återanvändas.

Onlinepizzas vd kliver av

Jureskog öppnar igen

I oktober öppnar andra restaurangen i det ska som ska bli en snabbmatskedja signerad kocken och krögaren Johan Jureskog.

Han ska lyfta fram estniska smaker

Lagunitas gästar Dogfood

Modemärke startar pop up-nattklubb

Ny hos Poppels

Växtbaserat på gourmetnivå

Nu nyöppnar Cassi

Oumph till Pizza Hut

Hon vann Lily Bollinger Award

Hanna Eriksson från Köksbaren i Umeå knep vinsten i årets upplaga av sommeliertävlingen.

Uppgifter: Coca-Cola utforskar cannabis-dryck

Färdiglagat à la Operakällaren

Nätverk med hållbara vinnare - här är finalisterna

Hälsingestintan vill ta in mer kapital

Viking Line förlänger med landslaget

Rederiet förlänger samarbetet med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorlandslaget i ytterligare två år.

De ligger bakom mässa för drycker från Skåne

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Från Copenhagen Plaza till The Lodge

Spendrups sluter upp bakom plaststrategi

Jobb & Karriär
Ny inköpsdirektör på kaffeföretaget

Mikrobryggeri får utökad distribution

Saknad apa dök upp på McDonalds

Svensk ost prisad i Hongkong

Här öppnar Bastard Burgers

Kopparbergs ökar vinsten

Restaurangkedja med tidning

Kafésatsning på gymmet

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.21