Jättehamburgare på tid

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Sugen på att tjäna runt 30 000 kronor? Då måste du trycka i dig en jättehamburgare på tid. Självklart hålls tävlingen i USA.

Connecticut-baserade hamburgerkedjan Wayback Burgers har sedan åtta år tillbaka en årlig "Triple Triple Challenge", en tävling där man ska få i sig den enorma burgaren bestående av nio lager kött, ost, tomat och sallad mellan två bröd på kortast tid. Det här skriver CNBC om.
I år hålls tävlingen den 18 september. Hittills har 800 deltagare anmält sitt intresse att trycka i sig varsin 1780 kalorier tung hamburgare.
Förra årets segrare Molly Schuyler fick i sig sin på bara 40 sekunder. Wayback Burgers vd John Eucalitto "ser fram emot att se om någon kan slå hennes rekord".
Men utmaningen är inget för veklingar. För att få delta i tävlingen måste man också skriva under ett avtal där Wayback Burgers avsäger sig allt ansvar för deltagaren. I avtalet står bland annat att deltagaren "kommer delta i aktiviteter som involverar risk för skador på personliga tillhörigheter och allvarliga skador, inklusive kvävning, kräkningar, illamående och yrsel, samt sociala och ekonomiska förluster".


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza kör godis åt Hemmakväll

Löfbergs nyöppnar

Quorns passning till KFC i kycklingkris

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Äggröra hos Preem

Nyhetsbrev

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Arkiv

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Karma till Storbritannien

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Årets köpmän korade

De plockade hem priser vid Reitan Conveniences årliga riksmöte.

Duni köper förpackningsbolag

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sänd till en kollega

0.151