23948sdkhjf

OS-laget Skåne Kulinar, siktar på guld visar och upp sig hemma

Media och allmänhet h är välkomna när Skåne Kulinar visar upp sitt tävlingsbidrag till Culinary Olympic. Förutom att titta på tävlingsbidraget kommer man kunna ställa frågor till lagmedlemmarna nu på söndag den 9 oktober klockan 10:00 på Orkla Food, Isbergs gata 9B, Malmö.
Det regionala kocklaget Skåne Kulinar åkerin kort till Tyskland oför att delta i OS i matlagning. Efter ett silver i OS 2012 är målet nu guld. Förberedelserna startar redan tidig morgon måndagen den 17 oktober i ett av lagets träningskök i Eslöv, för att sedan tävla och bli bedömda i tyska Erfurt tisdagen den 25 oktober.

”– Det är full fokus och alla i laget är spända och förväntansfulla inför OS och det stundande äventyret som väntar” säger lagledaren Martin Hansen, till vardags kökschef på Grand Hotel i Lund.

Fakta: Culinary Olympic går av stapeln vart fjärde år och länderna som deltar kan tävla både med regionala och nationella lag. Övriga svenska regionala lag är Culinary Team West of Sweden och Stockholm Culinary Team, mer om SCT i R&S nr 6 som kommer strax före OS.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078