Kaj Török, ny informations- och hållbarhetschef på Max

| Av Anders Örnevall | Tipsa redaktionen

Hamburgerkedjan Max utvecklar sitt hållbarhetsarbete genom att inrätta den nya tjänsten - informations- och hållbarhetschef. Till tjänsten rekryteras Kaj Török, som närmast kommer från hållbarhetskommunikationsbyrån Futerra.

– Vi klimatkompenserar från jord till bord och klimatmärker vår meny. Under året har vi fortsatt omställningen av menyn genom att utöka det vegetariska utbudet. Vi vill fortsätta utveckla branschen i en hållbar riktning, säger Christoffer Bergfors, Sverigechef på Max.
– Efter snart tio år som rådgivare till Max lockades jag av att få bli en mer integrerad del av det Max jag fått förmånen att följa som rådgivare de senaste tio åren, säger Kaj Török.
Han har en bakgrund från bland annat Det Naturliga Steget. Kaj Török var också med och grundade hållbarhetskommunikationsbyrån Futerra Stockholm, en byrå som han nu lämnar. Han kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och kommer att ansvara för att driva Max hållbarhets- och PR- och informationsarbete. Han tillträder den nya tjänsten under oktober.


Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

De ska fixa mackan i Stockholm

Onlinepizza kör godis åt Hemmakväll

Löfbergs nyöppnar

Quorns passning till KFC i kycklingkris

Boulebar med ny delägare

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

KFC har stora kycklingproblem i Storbritannien

Fler än 500 av 900 Kentucky fried chicken-restauranger i landet har tillfälligt stängt på grund av leveransproblem.

Nyhetsbrev

Äggröra hos Preem

Arkiv

Snart påbörjas Trocadero-flytten

I maj förra året stod det klart att Spendrups tar över all tillverkning av den klassiska läskedrycken Trocadero. Nu är det snart dags för en av licenstillverkarna att trappa ner – och ersätta produktionen.

Linnea & Basilika öppnar nytt

De tävlar i Årets bagare

Karma till Storbritannien

Woki in - Satori ut

Efter första etableringen i Göteborg öppnar asiatiska restaurangkonceptet i Malmö i sommar.

Provsmakning inför Food Tech

Sotad ålmal, odlad i Surte, serverades när Food Tech bjöd på en provsmakning inför eventet i mars. Fokus är hur teknik och innovationer ska kunna bidra till framtidens hållbara mat.

Juicekedja till Linden

Sibylla öppnar nytt i Västerås

Käk hos Circle K

Bensinstationskedjan lanserar Petters och Käks ”Håll-käften”-burgare på 295 fullservicestationer i Sverige.

Flygplatsfika hos Arket

Mat viktig del i omdaning av NK

Varuhuset i Stockholm bygger om och ut och lägger också fokus på mat och det dukade bordet.

Fler bagare behövs

Brämhults bantar förpackning

Bowls i Umeå

Tidigare Arla-bageri köps upp igen

Max fortsätter satsa i Norge

Max Burgers har öppnat på Stavanger flygplats. 40 till 50 restauranger ska öppna i Norge inom tio år.

Semmelkriget vill inte ta slut

Har du koll på alla olika varianter inför fettisdagen?

Duni köper förpackningsbolag

Han blir vd för Ingelsta Kalkon

Premiär för Eataly

Gateau till Finland

Rätt musik ökar försäljningen

Food for Progress rekryterar från Krav

Tid för te

Chokladkafé satsar på franchise

Snart dags för Fast Food Awards

Paulig investerar i kaffe-startup

Kafékedja till Sydostasien

E-handel för B2B halkar efter

Sänd till en kollega

0.218