23948sdkhjf

OS-guld till Stockholm Culinary Team

Stockholmarnas eget landslag tog guld i Culinary Olympics som avgjorts i Erfurt Tyskland. Laget var ett av de favorittippade sedan de segrat senast i OS 2014. Laget har ofta varit ett steg till segrar och framgångar i andra tävlingar.


Här är mer om SCT-laget.

Källa: lagets facebook:
Fakta: Stockholm Culinary Team: Stockholm Culinary Team startades i början av 1990 och ägs av Svenska Kockars Förening, Stockholm/Uppland. Många stora kockar och konditorer har börjat sin tävlingskarriär i SCT, bland annat Magnus Ek som driver Oaxen samt stjärnkonditorerna Daniel Roos och Per Klein. Idag är det fyra medlemmar ur Svenska Kocklandslaget som tävlat för Stockholm Culinary Team.

Laget: Andreas Printz (Egenföretagare, Filipssons mat och diverse),

Victor Magdeburg (Hantverk),

Tommy Eriksson (Högberga Gård),

Tobias Olausson (Lennarts Konditori),

Sabina Karlsson (Ett Bageri),

Max Thörnvall (Griffin’s Steak- house),

Magnus Rylander (Tennstopet),

Jens Bergstrand (Griffin’s Steakhouse),

Jenny Sjöholm (Nytorget 6),

Desirée Jaks (Agrikultur),

Cissi Strand (Operakällaren),

Anders Karlsson (The Absolut Company)

Marknadsför inlägg

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047