23948sdkhjf

OS-guld till Stockholm Culinary Team

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Stockholmarnas eget landslag tog guld i Culinary Olympics som avgjorts i Erfurt Tyskland. Laget var ett av de favorittippade sedan de segrat senast i OS 2014. Laget har ofta varit ett steg till segrar och framgångar i andra tävlingar.



Här är mer om SCT-laget.

Källa: lagets facebook:
Fakta: Stockholm Culinary Team: Stockholm Culinary Team startades i början av 1990 och ägs av Svenska Kockars Förening, Stockholm/Uppland. Många stora kockar och konditorer har börjat sin tävlingskarriär i SCT, bland annat Magnus Ek som driver Oaxen samt stjärnkonditorerna Daniel Roos och Per Klein. Idag är det fyra medlemmar ur Svenska Kocklandslaget som tävlat för Stockholm Culinary Team.

Laget: Andreas Printz (Egenföretagare, Filipssons mat och diverse),

Victor Magdeburg (Hantverk),

Tommy Eriksson (Högberga Gård),

Tobias Olausson (Lennarts Konditori),

Sabina Karlsson (Ett Bageri),

Max Thörnvall (Griffin’s Steak- house),

Magnus Rylander (Tennstopet),

Jens Bergstrand (Griffin’s Steakhouse),

Jenny Sjöholm (Nytorget 6),

Desirée Jaks (Agrikultur),

Cissi Strand (Operakällaren),

Anders Karlsson (The Absolut Company)

Marknadsför inlägg

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Nyhetsbrev

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Arkiv

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.098