23948sdkhjf

Portal Årets Affärskrog

Årets Affärskrog 2016 är Klas Lindbergs restaurang Portal, som enligt Dagens industri och Di Weekend har utmärkt sig särskilt.
Utmärkelsen delades ut i går av Dagens industris och Di Weekend. Portal öppnades av Klas Lindberg i augusti i år och bland hans meriter finns, förutom att vara en välkänd krögare och kock, medlem i kocklandslaget, seger Årets kock 2012 och ansvarit Nobelbanketten 2014.

– Jag tror på den klassiska à la carte-restaurangen som funnits i alla tider. Vi ska ta emot gäster med ett varmt och trevligt bemötande, vi ska servera god och enkel mat. Det här är ett fantastiskt utnämnande och ett bevis på att det vi gör är något bra, säger Klas Lindberg i ett pressmeddelande

Dagens industris och Di Weekends prismotivering:”Precis rätt i tiden och på rätt plats serveras en modern restaurangupplevelse. Årets stjärnskott är också Årets affärskrog 2016. Di Weekends utmärkelse går till Portal!”

Årets Affärskrog har delats ut av Dagens industri och Di Weekend sedan 1983, då Restaurang Johanna i Göteborg mottog priset. Förra året gick priset till Björn Frantzén med Bobergs Matsal p
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079