23948sdkhjf

Max kan vinna åtråvärt hederspris

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Är en av tre nominerade till nytt pris.

På måndag den 20 november delar Samhall ut Visa vägen-priset för tionde året till det företag som gör mest för att öppna arbetsmarknaden så att fler personer med funktionsnedsättningar kan få ett arbete.

I samband med priset delar Samhall i år även ut ett särskilt hederspris - ”Alla tiders arbetsgivare” till den arbetsgivare som ”bäst visat vägen mot en mer inkluderande arbetsmarknad sedan dess att priset instiftades”.

Max  är en av tre företag som valts ut bland hundratals kandidater och som kan ta emot priset på prisgalan på Rival i Stockholm där bland hotellentrepenören Petter Stordalen, näringsminister Mikael Damberg, sångerskan Louise Hoffsten samt hockeyspelare Peter Forsberg kommer delta.

Förutom Ica är även Axel Johnson och Ica nominerade till priset.

Visa vägen-juryn består av:

Jan Scherman (juryns ordförande), diversearbetare i media, debattör och tidigare TV4-chef
Anna-Lena Bohm, vice ordförande Svenskt Näringsliv

Läs också: Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro
Eva Nordmark, ordförande TCO
Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO
Kenneth Bengtsson, styrelseordförande i bl.a. Systembolaget
Mats Eliasson, marknadsdirektör Samhall
Peje Emilsson, grundare av Kreab, Demoskop, Kunskapsskolan och Silver Life

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.138