23948sdkhjf

Boulebar med ny delägare

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Investeringsbolag går in som ny delägare Pied Tanca Group.

Investeringsbolaget Spiltan går in i Pied Tanca Group som driver åtta restauranger för Boulebar i fem städer. Ägarandelen kommer efter nyemissionen, där även nuvarande ägare och ett antal av företagets medarbetare deltar, uppgå till cirka 25 procent.

Pied Tanca Group omsatte 175 miljoner kronor under 2017. Senaste etableringar är Tryckeriet i Liljeholmen och Nørregade i Köpenhamn som är restaurangkoncernens första utlandsetablering.

- I Spiltan har vi hittat precis den långsiktiga ägare och partner som vi länge letat efter. När vi dessutom får med både befintliga ägare och våra anställda har vi lagt en fantastisk grund för vår vår fortsätta utveckling, säger Henrik Kruse, grundare och huvudägare i Pied Tanca Group AB.

Boulebar grundades 2000 och investeringen från Spiltan är första externa delägare.

Spiltans Göran Pallmars blir ny styrelseordförande i Pied Tanca Group.

Mer om: Boulebar | Spiltan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.132