23948sdkhjf

Nya restaurangkoncept till Kista

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Utökning på daglivaru- och restaurangsidan när Kista Galleria får ansiktslyftning.

Kista Galleria ska moderniseras och allmänna ytor ska få en uppfräschning. Därtill ska nya butiker presenteras löpande under förändringsperioden som inledds under innevarande år och beräknas vara klar 2019. I ett pressmeddelande skriver fastighetsägaren Citycon att avtal tecknats med nya varumärken till mat- och dagligvarusidan och nya restaurangkoncept redo för etablering är Vigårda, Dos Gringos, Snackbar, Taco Bar och kaféet Mr Espresso. Satsning görs även på att utöka på dagligvarusidan och bredda nöjesutbudet.

Krögarna Melker Andersson och Danyel Couet ligger bakom konceptet Dos Gringos med quesadillas i olika varianter och desserter i mexikansk stil. Restaurangduon öppnar även restaurang för burgerkonceptet Vigårda i gallerian. Mikael Gröndal och Linus Ahlstedt står för det sydfranska snabbmatskonceptet Snackbar som serverar mackor och sallader med sydfransk touch.

–  Vi arbetar konstant med att utveckla vårt erbjudande och matutbudet är en viktig del av Kista Galleria. Fler än var tionde besökare äter i foodcourten. Därför är vi väldigt glada att kunna erbjuda mat från några av Sveriges främsta kockar, till priser som passar de allra flesta. Det här kommer att bidra till att Kista Galleria fortsätter att vara Kistas främsta mötesplats, säger Magnus Åkesson, affärsområdeschef på Citycon.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Arkiv

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Tjoget i ny skrud

De förfärvar Fru Hellmans Choklad

Onlinepizza i samarbete med Axfood

Axfood Snabbgross erbjuder e-handel och upphämtning i butik till Onlinepizzas 1 500 matställen.

Kvalitetsfisk köper Danmarks största sushileverantör

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.164