23948sdkhjf

McDonalds inför bordsservering

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Skånsk restaurang vill ta kontakt med kunderna.

McDonalds i Triangeln i Malmö blir först ut i Sverige med att erbjuda servering direkt till bordet som en del kedjans nya koncept ”Made for you”.

Läs också: Burgerkedjan vill ta över Norden

– Det är ytterligare ett steg för att förbättra gästupplevelsen, säger Mattias Lindqvist, operativ chef för McDonald’s Skåne till Lokaltidningen.se.

Bordserveringen fungerar genom att kunden via ett knapptryck i beställningskioskerna väljer att få maten levererad till bordet.

Bordsserveringen inleds officiellt i dag den 20 mars Triangelns kunder kunde testa den nya servicen redan i förra veckan och responsen har varit positiv.

– Det har fallit mycket väl ut, Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder och det har varit många som valt det som alternativ, säger Mattias Lindqvist till tidningen.

Tanken med bordsserveringen är att McDonald's ska kunna ge en mer personlig service och kunna ägna mer tid åt kunderna.

Liknande satsningar introducerade på kedjans restauranger i både USA och Storbritannien under 2016.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116