23948sdkhjf

McDonalds inför bordsservering

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Skånsk restaurang vill ta kontakt med kunderna.

McDonalds i Triangeln i Malmö blir först ut i Sverige med att erbjuda servering direkt till bordet som en del kedjans nya koncept ”Made for you”.

Läs också: Burgerkedjan vill ta över Norden

– Det är ytterligare ett steg för att förbättra gästupplevelsen, säger Mattias Lindqvist, operativ chef för McDonald’s Skåne till Lokaltidningen.se.

Bordserveringen fungerar genom att kunden via ett knapptryck i beställningskioskerna väljer att få maten levererad till bordet.

Bordsserveringen inleds officiellt i dag den 20 mars Triangelns kunder kunde testa den nya servicen redan i förra veckan och responsen har varit positiv.

– Det har fallit mycket väl ut, Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder och det har varit många som valt det som alternativ, säger Mattias Lindqvist till tidningen.

Tanken med bordsserveringen är att McDonald's ska kunna ge en mer personlig service och kunna ägna mer tid åt kunderna.

Liknande satsningar introducerade på kedjans restauranger i både USA och Storbritannien under 2016.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.105