23948sdkhjf

McDonalds inför bordsservering

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Skånsk restaurang vill ta kontakt med kunderna.

McDonalds i Triangeln i Malmö blir först ut i Sverige med att erbjuda servering direkt till bordet som en del kedjans nya koncept ”Made for you”.

Läs också: Burgerkedjan vill ta över Norden

– Det är ytterligare ett steg för att förbättra gästupplevelsen, säger Mattias Lindqvist, operativ chef för McDonald’s Skåne till Lokaltidningen.se.

Bordserveringen fungerar genom att kunden via ett knapptryck i beställningskioskerna väljer att få maten levererad till bordet.

Bordsserveringen inleds officiellt i dag den 20 mars Triangelns kunder kunde testa den nya servicen redan i förra veckan och responsen har varit positiv.

– Det har fallit mycket väl ut, Vi har fått mycket positiv respons från våra kunder och det har varit många som valt det som alternativ, säger Mattias Lindqvist till tidningen.

Tanken med bordsserveringen är att McDonald's ska kunna ge en mer personlig service och kunna ägna mer tid åt kunderna.

Liknande satsningar introducerade på kedjans restauranger i både USA och Storbritannien under 2016.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Nyhetsbrev

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Arkiv

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Bohuslänsk vinst i Food Truck-SM

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.177