23948sdkhjf

Cava, burgare och tapas - Här öppnar fyra nya restauranger

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Fyra nya restauranger öppnar i det så kallade Mood-kvarteret i centrala Stockholm. En har fokus på cava och tapas.

Fyra nya restauranger öppnar i kvarteret kring handelsplatsen Mood på Jakobsbergsgatans övre del mellan Malmskillnadsgatan och Regeringsgatan i centrala Stockholm.

I april öppnar Yellow, som specialiserat sig på kycklingrätter, och  Yuc LatAsian med mexikansk, peruansk, japansk eller koreansk mat på menyn.

Johan Jureskog har redan hunnit öppna nya självbetitlade burgerrestaurangen Jureskogs på Jakobsbergsgatan 23b .

I maj öppnar nya Cavabaren på Jakobsbergsgatan 21 som förutom cava har spanska rätter på menyn.

- Som ett av Sveriges största fastighetsbolag var vi tidigt ute att koppla upplevelser som mat och dryck till våra handelsplatser där Mood Stockholm var först ut. Det har visat sig vara en framgångsfaktor och därför är vi nu glada att även ta ut konceptet i resten av kvarteret. Det känns extra roligt att presentera fyra nya matupplevelser mitt i Mood-kvarteret precis när uteätarsäsongen börjar, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood-kvarteret hos AMF Fastigheter.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Nyhetsbrev

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Arkiv

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.16