23948sdkhjf

Stor reklamsatsning efter nytt sortiment

| Av Niklas Kallin Thander | Tipsa redaktionen

"Nu gör vi en jättesatsning", säger juicemärket God morgons brand manager Pernilla Morén.

För några veckor sedan lanserade Eckes-Granini-ägda juicemärket God morgon ett nytt ekologiskt sortiment bestående av fem olika produkter. Enligt God morgon själva följer man nu upp serien med vad man kallar "den största satsningen på tio år" för varumärket.

–Vi lanserade vår första ekojuice för 18 år sedan och nu gör vi en jättesatsning för att få ännu fler att välja våra ekologiska produkter, säger Pernilla Morén, Senior nordic brand manager för God morgon, i ett uttalande.

Läs också: Pizzakartong med återvinningsinstruktioner

Med det menar man en bred reklamsatsning, som kommer att omfatta traditionella medier, sociala medier, samarbeten med influencers och en digital utomhuskampanj som ska anpassas beroende på bland annat väder och tid.

Ytterligare en nyhet i samband med lanseringen är att God morgon väljer att följa med i det återvinningsinitiativ som flera saft- och juicetillverkare tagit den senaste tiden. I och med lanseringen kommer nämligen de nya produkternas flaskor att gå in i pantsystemet.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.193