23948sdkhjf

52 krogar firar Riesling Week - se hela listan

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Riesling Week i hela landet den 11-17 juni. Restauranger från norr till söder står redo med kylda tyska rieslingviner, redo att drickas som de är eller tillsammans med läckra sommarrätter.

I år arrangeras Riesling Week på 53 svenska restauranger, vilket är fler än någonsin tidigare.  

I år deltar 53 svenska restauranger som firar på sitt eget vis efter tycke och smak:

Det kan vara vinrariteter som ser dagens ljus. Nya mat- och dryckeskombinationer med rieslingviner. huvudrollen, Vinprovningar eller extra många rieslingviner på glas.

Här firas Riesling Week 2018:

Stockholm: Bar Central, B.A.R, Bistro Barbro, Bistro Stella, Broms Karlaplan, Combo, EAT, Eriks Bakficka, Eriks Gondolen, Eriks Basar, Esperanto, Farang, Griffins' Steakhouse Extraordinaire, Imouto, Konstnärsbaren, Lux Dag för Dag, Långbro Värdshus, Minh mat, Nisch, Nybrogatan 38, Nosh and Chow, Rinos Bodega, Shibumi, The Burgundy, Tegelbacken , YUC Mexican 

Norra Sverige: Arvids PlaceBistro Norrland Fiskekrogen Kvarkenfisk GotthardsLinnéa och Peter,KukkolaforsenRestaurang Nygatan 57Restaurang LöruddenSPiS Mat & Dryck, StadskällarenSöders KällaUlvön Cafe & BistroVinkrogenWreta Gestgifveri, Ångbryggeriet 

Södra Sverige: ÁnimaHappy Fish, Varbergs FästningIhsiriPM & VännerSavoy GrillStångs MagasinThe Embassy of SagrantiniaÅrstiderna i Kockska Huset 

Göteborg: Avalon Hotel i Göteborg, Björns Bar / KOKAPensionat Styrsö Skäret, Project  

Arrangör: Wines of Germany, tidigare Tyska Vininstitutet i Sverige.  



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.123