52 krogar firar Riesling Week - se hela listan

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Riesling Week i hela landet den 11-17 juni. Restauranger från norr till söder står redo med kylda tyska rieslingviner, redo att drickas som de är eller tillsammans med läckra sommarrätter.

I år arrangeras Riesling Week på 53 svenska restauranger, vilket är fler än någonsin tidigare.  

I år deltar 53 svenska restauranger som firar på sitt eget vis efter tycke och smak:

Det kan vara vinrariteter som ser dagens ljus. Nya mat- och dryckeskombinationer med rieslingviner. huvudrollen, Vinprovningar eller extra många rieslingviner på glas.

Här firas Riesling Week 2018:

Stockholm: Bar Central, B.A.R, Bistro Barbro, Bistro Stella, Broms Karlaplan, Combo, EAT, Eriks Bakficka, Eriks Gondolen, Eriks Basar, Esperanto, Farang, Griffins' Steakhouse Extraordinaire, Imouto, Konstnärsbaren, Lux Dag för Dag, Långbro Värdshus, Minh mat, Nisch, Nybrogatan 38, Nosh and Chow, Rinos Bodega, Shibumi, The Burgundy, Tegelbacken , YUC Mexican 

Norra Sverige: Arvids PlaceBistro Norrland Fiskekrogen Kvarkenfisk GotthardsLinnéa och Peter,KukkolaforsenRestaurang Nygatan 57Restaurang LöruddenSPiS Mat & Dryck, StadskällarenSöders KällaUlvön Cafe & BistroVinkrogenWreta Gestgifveri, Ångbryggeriet 

Södra Sverige: ÁnimaHappy Fish, Varbergs FästningIhsiriPM & VännerSavoy GrillStångs MagasinThe Embassy of SagrantiniaÅrstiderna i Kockska Huset 

Göteborg: Avalon Hotel i Göteborg, Björns Bar / KOKAPensionat Styrsö Skäret, Project  

Arrangör: Wines of Germany, tidigare Tyska Vininstitutet i Sverige.  



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Beslut tagna kring produktionskök i Uppsala

Utökat restaurangutbud när Torp byggs om för 700 miljoner

Kafékedja till Vetlanda

Yngsta franchisetagaren i kedjans historia öppnar kafé i det nybyggda kvarteret Spinnaren.

Svenska ägg kan bli dyrare efter extrema värmen

Anledningen: Ökat pris på foder.

Årets bästa viltmatsrestaurang och Årets viltmatskock utses i höst

Nomineringsprocessen är i full gång.

Läskgigant köper Sodastream

Köper kolsyreföretaget för miljarder.

Nyhetsbrev

Hotell Borgholm med ny ägare

I mars aviserade Karin och Owe Fransson att verksamheten var till salu och nu är det klart med ny ägare.

Arkiv

Därför kommer inte Max att börsnoteras

Richard Bergfors i intervju om 50-årsjubileet, satsningen utomlands och kedjans framtid.

Från Gotthards till Norrlandsoperan

Han går till Qvanti

Vill främja hållbart fiske

Kocken och kreativa ledaren kan numera också titulera sig ambassadör för hållbart fiske.

De ska sköta ruljansen på Bank Hotel

Boom för alkoholfritt öl: Upp 56 procent

Ny nod för life science och livsmedel

Mer kapital till Karma- fortsatt expansion i Europa

Sommaren innebar hög tillväxt för Alvestaglass

Snabbare med samma smakkaraktär

Han vidareutvecklar Mr Voon med nattöppen asiatisk streetbar.

Jobb & Karriär
Hon ska få fler att upptäcka Oumph

Wayne’s Coffee breddar veganskt utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.

Från Sture till Brasserie 1742

Kock i modekampanj

Medgrundare av Stockholmskrogen Matateljén syns i modekedjan Uniqlos kampanj.

Läget akut för svenska flodkräftan

Men trots att arten är nära utrotning uppmanas svenskarna att prioritera den före signalkräftor.

Här öppnar Subway och Sibylla

2

Nu har sista munken sålts

Nu startar äppelskörden

Ny chef för Stockholm Circle

Ölen kan bli dyrare

”Århundradets kock” har gått ur tiden

Paulig rekryterar ny HR-chef

Klassisk korv får klimatsmart kompanjon

Här öppnar Zócalo

Krispig fisk till city

Max vill skaka om Way out West

Coca-Cola höjer priserna

Esperanto i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.12