23948sdkhjf

52 krogar firar Riesling Week - se hela listan

| Av Lisbeth Rauden | Tipsa redaktionen

Riesling Week i hela landet den 11-17 juni. Restauranger från norr till söder står redo med kylda tyska rieslingviner, redo att drickas som de är eller tillsammans med läckra sommarrätter.

I år arrangeras Riesling Week på 53 svenska restauranger, vilket är fler än någonsin tidigare.  

I år deltar 53 svenska restauranger som firar på sitt eget vis efter tycke och smak:

Det kan vara vinrariteter som ser dagens ljus. Nya mat- och dryckeskombinationer med rieslingviner. huvudrollen, Vinprovningar eller extra många rieslingviner på glas.

Här firas Riesling Week 2018:

Stockholm: Bar Central, B.A.R, Bistro Barbro, Bistro Stella, Broms Karlaplan, Combo, EAT, Eriks Bakficka, Eriks Gondolen, Eriks Basar, Esperanto, Farang, Griffins' Steakhouse Extraordinaire, Imouto, Konstnärsbaren, Lux Dag för Dag, Långbro Värdshus, Minh mat, Nisch, Nybrogatan 38, Nosh and Chow, Rinos Bodega, Shibumi, The Burgundy, Tegelbacken , YUC Mexican 

Norra Sverige: Arvids PlaceBistro Norrland Fiskekrogen Kvarkenfisk GotthardsLinnéa och Peter,KukkolaforsenRestaurang Nygatan 57Restaurang LöruddenSPiS Mat & Dryck, StadskällarenSöders KällaUlvön Cafe & BistroVinkrogenWreta Gestgifveri, Ångbryggeriet 

Södra Sverige: ÁnimaHappy Fish, Varbergs FästningIhsiriPM & VännerSavoy GrillStångs MagasinThe Embassy of SagrantiniaÅrstiderna i Kockska Huset 

Göteborg: Avalon Hotel i Göteborg, Björns Bar / KOKAPensionat Styrsö Skäret, Project  

Arrangör: Wines of Germany, tidigare Tyska Vininstitutet i Sverige.  

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.15