23948sdkhjf

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Kocken och krögaren Fredrik Erikssons verksamheter, Långbro Värdshus och Restaurang Asplund växer, och därtill stundar öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst vilket ställer krav på utökad organisation. 

Platschef för nya Restaurang Nationalmuseum blir Patrik Högberg. Han arbetade tidigare som Källarmästare på Stadshuset och har gedigen erfarenhet från evenemang och fest som tidigare ansvarig för Nobelfesten.

Mattias Bergman har utsetts till ny platschef på Långbro Värdshus. Han kommer närmast från restaurangerna L'Avventura och La Vecchia Signora och har verkat som krögare och sommelier.

Gertjan von Os blir restaurangchef på Restaurang Asplund och har tidigare drivit cateringverksamhet i Nederländerna. Därtill har Bodil Stigsdotter utsetts till kommunikationschef, och blir Fredrik Eriksson högra hand, för alla tre restaurangerna. Hon har arbetat som platschef för Långbro Värdshus sedan starten 2005.

När den nya restaurangen öppnar i höst väntas personalstyrkan omfatta totalt 75 anställda för de tre restaurangerna. Därtill är en trio nyrekryterade till positionerna som platschef respektive restaurangchef.

– Det är en otroligt spännande resa vi har framför oss. Att få starta upp Restaurang Nationalmuseum är ett hedersamt uppdrag, vilket gör att vi vill ha de bästa med oss, säger Fredrik Eriksson.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109