23948sdkhjf

Food for progress värvar från Atria

| Av Niklas Kallin Thander | Tipsa redaktionen

Oumph-tillverkaren rekryterar ny smak- och texturchef.

Food for progress får ännu ett nytt tillskott till sitt team genom rekryteringen av Hans Mathiason som ny smak- och texturchef (Head of taste and texture). Han tillträder tjänsten 1 september och kommer även att ingå i företagets innovationsteam.

– Att ta med sig 23 års erfarenhet från branschen och ställa om till växtbaserat på Food for Progress känns mycket bra. Jag vill utveckla mat som både ser god ut och smakar gott, men som inte har så stor klimatpåverkan, säger Hans Mathiason, i ett pressmeddelande.

I sin nya tjänst kommer han främst att ansvara för att se till att idéer blir färdiga produkter, något som han har mycket erfarenhet inom.

Han kommer närmast från en tjänst som produktutvecklare på Atria Scandinavia, där han främst arbetat med framtagning av charkuterier. Lejonparten av åren inom branschen har Mathiason dock gjort hos Dafgårds, och även då haft rollen som produktutvecklare.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.128