23948sdkhjf

Årets arbetsplats - Långbro Värdshus

Personalen ska vara lika nöjda som gästerna när det lämnar arbetet för dagen, sa krögaren och kocken Fredrik Eriksson när han mottog priset under Restauranggalan.

Utmärkelsen Årets Arbetsplats delades ut för andra året i rad i samarbete med Majola restaurangkonsult.

Motiveringen lyder;

"Gästerna möter medarbetarnas fröjd och flyhänta handlag. Kommunikationen är elegant, ibland ordlös men ändå tydlig och har sin källa i en välformulerad målsättning.Visionen om att vara en föredömlig arbetsplats är konkretiserad och dokumenterad, den är förverkligad och fortsätter att förverkligas. Här har skapats lösningar och svar på restaurangnäringens svåra frågor. Här finns en strategi som sprids bortom restaurangens väggar och den omgivande trädgårdens stigar leder till framtiden".

Långbro Värdhus är grundat av kocken och krögaren Fredrik Eriksson och öppnade 2005. Han driver även Restaurang Asplund och sedan 13 oktober i år även nya Restaurang Nationalmuseum.

Till grund för priset ligger både enkäter som  genomförts med personalansvariga, intervjuer med företagsledningen liksom oannonserade besök på restaurangerna.
 
 
 

 

Artikeln är en del av vårt tema om Restauranggalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109