23948sdkhjf

Årets arbetsplats - Långbro Värdshus

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Personalen ska vara lika nöjda som gästerna när det lämnar arbetet för dagen, sa krögaren och kocken Fredrik Eriksson när han mottog priset under Restauranggalan.

Utmärkelsen Årets Arbetsplats delades ut för andra året i rad i samarbete med Majola restaurangkonsult.

Motiveringen lyder;

"Gästerna möter medarbetarnas fröjd och flyhänta handlag. Kommunikationen är elegant, ibland ordlös men ändå tydlig och har sin källa i en välformulerad målsättning.Visionen om att vara en föredömlig arbetsplats är konkretiserad och dokumenterad, den är förverkligad och fortsätter att förverkligas. Här har skapats lösningar och svar på restaurangnäringens svåra frågor. Här finns en strategi som sprids bortom restaurangens väggar och den omgivande trädgårdens stigar leder till framtiden".

Långbro Värdhus är grundat av kocken och krögaren Fredrik Eriksson och öppnade 2005. Han driver även Restaurang Asplund och sedan 13 oktober i år även nya Restaurang Nationalmuseum.

Till grund för priset ligger både enkäter som  genomförts med personalansvariga, intervjuer med företagsledningen liksom oannonserade besök på restaurangerna.
 
 
 

 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Nyhetsbrev

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Arkiv

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Rökt och grillat på krogveteranernas nya restaurang

Stjärnkrögare flyttar in i toppen på nytt landmärke

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11