23948sdkhjf

Ny lunchresturang i Solna

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sabis har öppnat restaurang hos Telenor i Råsunda.

Sabis har utökat närvaron i Telenors kontorshus och går från att driva kafé till att öppna restaurang med plats för 170 gäster. Restaurangchef är Johanna Töverud och köksmästare är Jens Paulsson.

Läs också: Petite Sabis ny matsatsning

I den 200 kvadratmeter stora restaurangen ska alltid finnas minst tre rätter serveras: en vegetarisk, en fisk och en kötträtt. Utöver lunch finns det möjlighet till catering, för både privatpersoner och företag.

- Kvalitet är viktigt för oss och därför kommer vi endast att använda de bästa råvarorna, kopplade till säsong, säger köksmästare Jens Paulsson i en kommentar.

Restaurangen är ritad av By Saga Stories och inredd med naturoljad ekparkett, grå natursten, stora gröna partier och 200 italienskdesignade pendlande glödlampor som illustrerar stjärnhimmel.

Sabis Råsunda är det senaste tillskottet i Sabi Restaurang & Deli och sedan tidigare driver Sabis 25 restauranger och 12 kaféer och under hösten 2019 slår även portarna upp till restaurang Solna United.

I familjeföretaget ingår även Sabis butiker med fem matbutiker, samt hotell- och konferensgrenen  med tre hotell och två dagkonferensanläggningar.

Sabis omsätter cirka 1 miljard kronor och företaget har idag cirka 600 medarbetare.

Mer om: Sabis | Sabis Råsunda
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113