23948sdkhjf

Ny lunchresturang i Solna

Sabis har öppnat restaurang hos Telenor i Råsunda.

Sabis har utökat närvaron i Telenors kontorshus och går från att driva kafé till att öppna restaurang med plats för 170 gäster. Restaurangchef är Johanna Töverud och köksmästare är Jens Paulsson.

Läs också: Hon ska göra Sabis mer synligt

I den 200 kvadratmeter stora restaurangen ska alltid finnas minst tre rätter serveras: en vegetarisk, en fisk och en kötträtt. Utöver lunch finns det möjlighet till catering, för både privatpersoner och företag.

- Kvalitet är viktigt för oss och därför kommer vi endast att använda de bästa råvarorna, kopplade till säsong, säger köksmästare Jens Paulsson i en kommentar.

Restaurangen är ritad av By Saga Stories och inredd med naturoljad ekparkett, grå natursten, stora gröna partier och 200 italienskdesignade pendlande glödlampor som illustrerar stjärnhimmel.

Sabis Råsunda är det senaste tillskottet i Sabi Restaurang & Deli och sedan tidigare driver Sabis 25 restauranger och 12 kaféer och under hösten 2019 slår även portarna upp till restaurang Solna United.

I familjeföretaget ingår även Sabis butiker med fem matbutiker, samt hotell- och konferensgrenen  med tre hotell och två dagkonferensanläggningar.

Sabis omsätter cirka 1 miljard kronor och företaget har idag cirka 600 medarbetare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062