23948sdkhjf

Första Pontus-restaurangen i Göteborg

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Pocket by Pontus-konceptet till Lidingö i vår och till Göteborg i augusti.

Pontus Frithiofs krogimperium utvidgas utanför Stockholmsregionen. För första gången startar stjärnkocken verksamhet i Göteborg. En ny Pocket by Pontus-restaurang ska inrymmas i Regionens hus som byggs nära Centralstationen i rikets andra stad.

Läs också: Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

 Det känns naturligt att etablera oss i Göteborg då vi sedan några år tillbaka serverar mat och dryck ombord på MTR Express Stockholm-Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att öppna i Göteborg efter sommaren, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare av Pontus Group.

Den som någon gång har besökt en Pocket by Pontus-restaurang kommer att känna igen sig i menyn, bistroatmosfären och interiören som följer Pocket-konceptet men i nytt och uppdaterat format. Precis som på krögarens andra Pocket-restauranger kommer det finnas expresslunch, vällagade takeaway-rätter och catering.

White arkitekter står bakom designen av restaurangens interiör, uteserveringen samt arkitekturen av Regionens Hus exteriör.

Pocket by Pontus öppnar i Göteborg i mitten av augusti 2019. Dessförinnan får även Lidingöborna sin egen Pocket by Pontus-restaurang. Den öppnar i Lidingö stadshus under våren 2019.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.101