23948sdkhjf

Första Pontus-restaurangen i Göteborg

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Pocket by Pontus-konceptet till Lidingö i vår och till Göteborg i augusti.

Pontus Frithiofs krogimperium utvidgas utanför Stockholmsregionen. För första gången startar stjärnkocken verksamhet i Göteborg. En ny Pocket by Pontus-restaurang ska inrymmas i Regionens hus som byggs nära Centralstationen i rikets andra stad.

Läs också: Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

 Det känns naturligt att etablera oss i Göteborg då vi sedan några år tillbaka serverar mat och dryck ombord på MTR Express Stockholm-Göteborg. Vi ser verkligen fram emot att öppna i Göteborg efter sommaren, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare av Pontus Group.

Den som någon gång har besökt en Pocket by Pontus-restaurang kommer att känna igen sig i menyn, bistroatmosfären och interiören som följer Pocket-konceptet men i nytt och uppdaterat format. Precis som på krögarens andra Pocket-restauranger kommer det finnas expresslunch, vällagade takeaway-rätter och catering.

White arkitekter står bakom designen av restaurangens interiör, uteserveringen samt arkitekturen av Regionens Hus exteriör.

Pocket by Pontus öppnar i Göteborg i mitten av augusti 2019. Dessförinnan får även Lidingöborna sin egen Pocket by Pontus-restaurang. Den öppnar i Lidingö stadshus under våren 2019.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111