23948sdkhjf

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Innovativ cocktailmeny när ”Världens bästa bar” gör exklusivt gästspel.

Grand Hôtel i Stockholm får storfrämmande. Den 16 februari gör den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian ett gästspel i Cadierbaren. 

Läs också: Han gästar Grand Hotel

– Vi är grymt glada över att kunna bjuda in till detta gästspel av Remy och Anton från The Artesian. Deras innovativa inställning till cocktails är något vi gillar och den lekfulla atmosfären i baren inspirerar, säger Karl Persson, food & beverage manager på Grand Hôtel.

Bartenderprofilerna Emil Åreng och Christian Grevius tog förra året över rodret i den anrika Cadierbaren och lanserade i höstas en helt ny cocktailmeny som berättar hotellet och Régis Cadiers historia.

Nästa grepp från team Cadierbaren är alltså ett exklusivt utbyte med den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian på lyxhotellet The Langham i London. The Artesian har bland annat vunnit ”Världens bästa bar” fyra år i rad.

Under gästspelet den 16 februari får gäster vid tre sittningar ta del av en innovativ cocktailmeny från The Artesians kreativa team. ”A most minimalistic menu”, består av cocktails gjorda på två ingredienser och fokuserar på hur man förhöjer dessa smaker.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.131