23948sdkhjf

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Innovativ cocktailmeny när ”Världens bästa bar” gör exklusivt gästspel.

Grand Hôtel i Stockholm får storfrämmande. Den 16 februari gör den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian ett gästspel i Cadierbaren. 

Läs också: Han gästar Grand Hotel

– Vi är grymt glada över att kunna bjuda in till detta gästspel av Remy och Anton från The Artesian. Deras innovativa inställning till cocktails är något vi gillar och den lekfulla atmosfären i baren inspirerar, säger Karl Persson, food & beverage manager på Grand Hôtel.

Bartenderprofilerna Emil Åreng och Christian Grevius tog förra året över rodret i den anrika Cadierbaren och lanserade i höstas en helt ny cocktailmeny som berättar hotellet och Régis Cadiers historia.

Nästa grepp från team Cadierbaren är alltså ett exklusivt utbyte med den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian på lyxhotellet The Langham i London. The Artesian har bland annat vunnit ”Världens bästa bar” fyra år i rad.

Under gästspelet den 16 februari får gäster vid tre sittningar ta del av en innovativ cocktailmeny från The Artesians kreativa team. ”A most minimalistic menu”, består av cocktails gjorda på två ingredienser och fokuserar på hur man förhöjer dessa smaker.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125