23948sdkhjf

Vietnamesiskt på Götgatan

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Eatnam flyttar i höst in i samma fastighet som Bastard Burgers.

I höst får Götgatsbacken en ny vietnamesisk restaurang. Eatnam ska precis som Bastard Burgers flytta in den nyrenoverade fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm.

Läs också: Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

– Det känns jättekul att öppna i S:t Paulskvarteret. Vi tror att Södermalmsborna kommer att uppskatta vårt sätt att presentera autentisk vällagad vietnamesisk husmanskost. Maten ska ätas som den gör i Vietnam, så inomhusmiljön satsar vi lite extra på, säger Eatnams ägare Cecilia Ly.

I nuläget har Eatnam två restauranger. En vid Odenplan och en på Birger Jarlsgatan. Den nya lokalen i 1960-talsfastigheten på Södermalm är på cirka 265 kvadratmeter och kan under sommartid expandera ut med en solig uteservering på Sankt Paulsgatan.

Eatnam blir den fjärde kommersiella hyresgästen inom ramen för det som fastighetsägaren Einar Mattsson döpt till projekt S:t Paul. Technopolis har via co-workingkonceptet UMA Workspace hyrt kontorsplanen och Bastard Burgers har tecknat avtal på en restauranglokal. I hörnlokalen ska Apple Premium Reseller-partnern Digital Inn etablera sig.

Samtliga verksamheter kommer att öppna under hösten/vintern 2019. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.137