23948sdkhjf

Vietnamesiskt på Götgatan

Eatnam flyttar i höst in i samma fastighet som Bastard Burgers.

I höst får Götgatsbacken en ny vietnamesisk restaurang. Eatnam ska precis som Bastard Burgers flytta in den nyrenoverade fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm.

– Det känns jättekul att öppna i S:t Paulskvarteret. Vi tror att Södermalmsborna kommer att uppskatta vårt sätt att presentera autentisk vällagad vietnamesisk husmanskost. Maten ska ätas som den gör i Vietnam, så inomhusmiljön satsar vi lite extra på, säger Eatnams ägare Cecilia Ly.

I nuläget har Eatnam två restauranger. En vid Odenplan och en på Birger Jarlsgatan. Den nya lokalen i 1960-talsfastigheten på Södermalm är på cirka 265 kvadratmeter och kan under sommartid expandera ut med en solig uteservering på Sankt Paulsgatan.

Eatnam blir den fjärde kommersiella hyresgästen inom ramen för det som fastighetsägaren Einar Mattsson döpt till projekt S:t Paul. Technopolis har via co-workingkonceptet UMA Workspace hyrt kontorsplanen och Bastard Burgers har tecknat avtal på en restauranglokal. I hörnlokalen ska Apple Premium Reseller-partnern Digital Inn etablera sig.

Samtliga verksamheter kommer att öppna under hösten/vintern 2019. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062