23948sdkhjf

Vietnamesiskt på Götgatan

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Eatnam flyttar i höst in i samma fastighet som Bastard Burgers.

I höst får Götgatsbacken en ny vietnamesisk restaurang. Eatnam ska precis som Bastard Burgers flytta in den nyrenoverade fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm.

Läs också: Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

– Det känns jättekul att öppna i S:t Paulskvarteret. Vi tror att Södermalmsborna kommer att uppskatta vårt sätt att presentera autentisk vällagad vietnamesisk husmanskost. Maten ska ätas som den gör i Vietnam, så inomhusmiljön satsar vi lite extra på, säger Eatnams ägare Cecilia Ly.

I nuläget har Eatnam två restauranger. En vid Odenplan och en på Birger Jarlsgatan. Den nya lokalen i 1960-talsfastigheten på Södermalm är på cirka 265 kvadratmeter och kan under sommartid expandera ut med en solig uteservering på Sankt Paulsgatan.

Eatnam blir den fjärde kommersiella hyresgästen inom ramen för det som fastighetsägaren Einar Mattsson döpt till projekt S:t Paul. Technopolis har via co-workingkonceptet UMA Workspace hyrt kontorsplanen och Bastard Burgers har tecknat avtal på en restauranglokal. I hörnlokalen ska Apple Premium Reseller-partnern Digital Inn etablera sig.

Samtliga verksamheter kommer att öppna under hösten/vintern 2019. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.117