23948sdkhjf

Vietnamesiskt på Götgatan

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Eatnam flyttar i höst in i samma fastighet som Bastard Burgers.

I höst får Götgatsbacken en ny vietnamesisk restaurang. Eatnam ska precis som Bastard Burgers flytta in den nyrenoverade fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm.

Läs också: Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

– Det känns jättekul att öppna i S:t Paulskvarteret. Vi tror att Södermalmsborna kommer att uppskatta vårt sätt att presentera autentisk vällagad vietnamesisk husmanskost. Maten ska ätas som den gör i Vietnam, så inomhusmiljön satsar vi lite extra på, säger Eatnams ägare Cecilia Ly.

I nuläget har Eatnam två restauranger. En vid Odenplan och en på Birger Jarlsgatan. Den nya lokalen i 1960-talsfastigheten på Södermalm är på cirka 265 kvadratmeter och kan under sommartid expandera ut med en solig uteservering på Sankt Paulsgatan.

Eatnam blir den fjärde kommersiella hyresgästen inom ramen för det som fastighetsägaren Einar Mattsson döpt till projekt S:t Paul. Technopolis har via co-workingkonceptet UMA Workspace hyrt kontorsplanen och Bastard Burgers har tecknat avtal på en restauranglokal. I hörnlokalen ska Apple Premium Reseller-partnern Digital Inn etablera sig.

Samtliga verksamheter kommer att öppna under hösten/vintern 2019. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116