23948sdkhjf

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Bageriet tas över av medlem i Stockholm Culinary team.

Restaurang Stadshuskällaren i Stockholm har fått ny konditor. Hon heter Johanna Rampitsch och är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team.

Läs också: 28-åring korad till Årets konditor

– Hon tillför energi, kreativitet och har en väldigt bra resumé, kommenterar köksmästaren Magnus Santesson. 

Bageriet, som ska ledas av Johanna Rampitsch, gör desserter och bakverk till Stadshuskällaren, Ragnars Skafferi och levererar fika till hela Stadshuset.

– Jag älskar att vara kreativ och älskar att göra någon glad med en dessert. Desserten ska vara höjdpunkten på en måltid, inte bara en trevlig avslutning utan en storslagen final, tycker hon.

Johanna Rampitsch kommer senast från ett jobb som konditor på Högberga gård på Lidingö. I bagaget finns även några år i Wien på lyxhotellet Imperial. Hon är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team, där hon i år är ansvarig för petite fourerna. Just nu tränar hela laget inför OS i Stuttgart 2020.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Nyhetsbrev

Först med veganska revbensspjäll

Arkiv

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.106