23948sdkhjf

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Bageriet tas över av medlem i Stockholm Culinary team.

Restaurang Stadshuskällaren i Stockholm har fått ny konditor. Hon heter Johanna Rampitsch och är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team.

Läs också: 28-åring korad till Årets konditor

– Hon tillför energi, kreativitet och har en väldigt bra resumé, kommenterar köksmästaren Magnus Santesson. 

Bageriet, som ska ledas av Johanna Rampitsch, gör desserter och bakverk till Stadshuskällaren, Ragnars Skafferi och levererar fika till hela Stadshuset.

– Jag älskar att vara kreativ och älskar att göra någon glad med en dessert. Desserten ska vara höjdpunkten på en måltid, inte bara en trevlig avslutning utan en storslagen final, tycker hon.

Johanna Rampitsch kommer senast från ett jobb som konditor på Högberga gård på Lidingö. I bagaget finns även några år i Wien på lyxhotellet Imperial. Hon är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team, där hon i år är ansvarig för petite fourerna. Just nu tränar hela laget inför OS i Stuttgart 2020.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.107