23948sdkhjf

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Bageriet tas över av medlem i Stockholm Culinary team.

Restaurang Stadshuskällaren i Stockholm har fått ny konditor. Hon heter Johanna Rampitsch och är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team.

Läs också: Årets Fjällkock korad

– Hon tillför energi, kreativitet och har en väldigt bra resumé, kommenterar köksmästaren Magnus Santesson. 

Bageriet, som ska ledas av Johanna Rampitsch, gör desserter och bakverk till Stadshuskällaren, Ragnars Skafferi och levererar fika till hela Stadshuset.

– Jag älskar att vara kreativ och älskar att göra någon glad med en dessert. Desserten ska vara höjdpunkten på en måltid, inte bara en trevlig avslutning utan en storslagen final, tycker hon.

Johanna Rampitsch kommer senast från ett jobb som konditor på Högberga gård på Lidingö. I bagaget finns även några år i Wien på lyxhotellet Imperial. Hon är sedan 2017 medlem i Stockholm Culinary team, där hon i år är ansvarig för petite fourerna. Just nu tränar hela laget inför OS i Stuttgart 2020.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141