23948sdkhjf

Wiggo öppnar sjätte restaurangen – ska växa till 25

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Handgjorda wraps och sallader är ett framgångsrikt koncept. Den 1 april öppnar en ny Wiggo. Det är den andra Wiggo-restaurangen på Kungsholmen och den sjätte totalt i Stockholmsområdet. Och fler ska det bli. Ägarna Nicklas och Linda Alm har inlett en expansion som ska resultera i 25 enheter.

Den nya restaurangen på Kungsholmen ligger till och med på samma gata, Fleminggatan, som en annan Wiggo-enhet.

– Här har vi möjlighet att ta emot fler sittande gäster, både ute och inne. Tidigare har vi enbart jobbat med ”grab n´go” vilket det naturligtvis finns fördelar med, men här på Fleminggatan 21 ser vi fram emot att få ha gästerna hos oss lite längre tid, säger Linda Alm, vd på Wiggo.

Wiggo har också en egen app. Den som beställer maten och bokar en tid för besöket i förväg slipper köer. Maten står då betald och färdig när gästen anländer.

Namnet på den växande kedjan är hämtat från Nicklas Alms släkt. Hans farfar hette Wiggo men var inte kock utan rallare. Farfar Wiggo lagade ofta mat över öppen eld och lärde sonsonen att maten ska vara rejäl, hemlagad, rak och ärlig. ”Farfar hade diggat det här stället”, sammanfattar Nicklas Wiggo Alm.

Mer om: Wiggo | wraps
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.126