23948sdkhjf

Wiggo öppnar sjätte restaurangen – ska växa till 25

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Handgjorda wraps och sallader är ett framgångsrikt koncept. Den 1 april öppnar en ny Wiggo. Det är den andra Wiggo-restaurangen på Kungsholmen och den sjätte totalt i Stockholmsområdet. Och fler ska det bli. Ägarna Nicklas och Linda Alm har inlett en expansion som ska resultera i 25 enheter.

Den nya restaurangen på Kungsholmen ligger till och med på samma gata, Fleminggatan, som en annan Wiggo-enhet.

– Här har vi möjlighet att ta emot fler sittande gäster, både ute och inne. Tidigare har vi enbart jobbat med ”grab n´go” vilket det naturligtvis finns fördelar med, men här på Fleminggatan 21 ser vi fram emot att få ha gästerna hos oss lite längre tid, säger Linda Alm, vd på Wiggo.

Wiggo har också en egen app. Den som beställer maten och bokar en tid för besöket i förväg slipper köer. Maten står då betald och färdig när gästen anländer.

Namnet på den växande kedjan är hämtat från Nicklas Alms släkt. Hans farfar hette Wiggo men var inte kock utan rallare. Farfar Wiggo lagade ofta mat över öppen eld och lärde sonsonen att maten ska vara rejäl, hemlagad, rak och ärlig. ”Farfar hade diggat det här stället”, sammanfattar Nicklas Wiggo Alm.

Läs mer om: Wiggo | wraps
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11