23948sdkhjf

Wiggo öppnar sjätte restaurangen – ska växa till 25

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Handgjorda wraps och sallader är ett framgångsrikt koncept. Den 1 april öppnar en ny Wiggo. Det är den andra Wiggo-restaurangen på Kungsholmen och den sjätte totalt i Stockholmsområdet. Och fler ska det bli. Ägarna Nicklas och Linda Alm har inlett en expansion som ska resultera i 25 enheter.

Den nya restaurangen på Kungsholmen ligger till och med på samma gata, Fleminggatan, som en annan Wiggo-enhet.

– Här har vi möjlighet att ta emot fler sittande gäster, både ute och inne. Tidigare har vi enbart jobbat med ”grab n´go” vilket det naturligtvis finns fördelar med, men här på Fleminggatan 21 ser vi fram emot att få ha gästerna hos oss lite längre tid, säger Linda Alm, vd på Wiggo.

Wiggo har också en egen app. Den som beställer maten och bokar en tid för besöket i förväg slipper köer. Maten står då betald och färdig när gästen anländer.

Namnet på den växande kedjan är hämtat från Nicklas Alms släkt. Hans farfar hette Wiggo men var inte kock utan rallare. Farfar Wiggo lagade ofta mat över öppen eld och lärde sonsonen att maten ska vara rejäl, hemlagad, rak och ärlig. ”Farfar hade diggat det här stället”, sammanfattar Nicklas Wiggo Alm.

Mer om: Wiggo | wraps
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Nyhetsbrev

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Arkiv

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Ny Jureskogburgare i samarbete med BBQ-profil från Texas

Thaimatskedjan Linnea & Basilika ynglar av sig

Om ett år finns franchisekedjan på minst 14 ställen.

Waynes öppnar i Linköping i egen regi

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Regeringen inför omställningsstöd för företag

Närapå fördubblade intäkter för Delivery Hero

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094