23948sdkhjf

Wiggo öppnar sjätte restaurangen – ska växa till 25

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Handgjorda wraps och sallader är ett framgångsrikt koncept. Den 1 april öppnar en ny Wiggo. Det är den andra Wiggo-restaurangen på Kungsholmen och den sjätte totalt i Stockholmsområdet. Och fler ska det bli. Ägarna Nicklas och Linda Alm har inlett en expansion som ska resultera i 25 enheter.

Den nya restaurangen på Kungsholmen ligger till och med på samma gata, Fleminggatan, som en annan Wiggo-enhet.

– Här har vi möjlighet att ta emot fler sittande gäster, både ute och inne. Tidigare har vi enbart jobbat med ”grab n´go” vilket det naturligtvis finns fördelar med, men här på Fleminggatan 21 ser vi fram emot att få ha gästerna hos oss lite längre tid, säger Linda Alm, vd på Wiggo.

Wiggo har också en egen app. Den som beställer maten och bokar en tid för besöket i förväg slipper köer. Maten står då betald och färdig när gästen anländer.

Namnet på den växande kedjan är hämtat från Nicklas Alms släkt. Hans farfar hette Wiggo men var inte kock utan rallare. Farfar Wiggo lagade ofta mat över öppen eld och lärde sonsonen att maten ska vara rejäl, hemlagad, rak och ärlig. ”Farfar hade diggat det här stället”, sammanfattar Nicklas Wiggo Alm.

Mer om: Wiggo | wraps
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125