23948sdkhjf

Wiggo öppnar sjätte restaurangen – ska växa till 25

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Handgjorda wraps och sallader är ett framgångsrikt koncept. Den 1 april öppnar en ny Wiggo. Det är den andra Wiggo-restaurangen på Kungsholmen och den sjätte totalt i Stockholmsområdet. Och fler ska det bli. Ägarna Nicklas och Linda Alm har inlett en expansion som ska resultera i 25 enheter.

Den nya restaurangen på Kungsholmen ligger till och med på samma gata, Fleminggatan, som en annan Wiggo-enhet.

– Här har vi möjlighet att ta emot fler sittande gäster, både ute och inne. Tidigare har vi enbart jobbat med ”grab n´go” vilket det naturligtvis finns fördelar med, men här på Fleminggatan 21 ser vi fram emot att få ha gästerna hos oss lite längre tid, säger Linda Alm, vd på Wiggo.

Wiggo har också en egen app. Den som beställer maten och bokar en tid för besöket i förväg slipper köer. Maten står då betald och färdig när gästen anländer.

Namnet på den växande kedjan är hämtat från Nicklas Alms släkt. Hans farfar hette Wiggo men var inte kock utan rallare. Farfar Wiggo lagade ofta mat över öppen eld och lärde sonsonen att maten ska vara rejäl, hemlagad, rak och ärlig. ”Farfar hade diggat det här stället”, sammanfattar Nicklas Wiggo Alm.

Mer om: Wiggo | wraps
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.138