23948sdkhjf

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Menigo har tillsammans med Arla varit delägare i utbildningsföretaget Restaurangakademin fram tills nu då det står klart att Menigo köper ut Arla ur bolaget.

Läs också: Klart med ny vd för Restaurangakademien

Restaurangakademien kommer att fortsätta drivas som ett separat bolag under eget varumärke men ingår nu i Menigo-koncernen som ett helägt dotterbolag.

– I och med detta förvärv kan vi ta en än mer aktiv del att driva och utveckla ett område som verkligen behövs för att bidra till branschtillväxt, och samtidigt stärka erbjudandet mot våra kunder, säger Jonas Köhler, vd på Menigo, i en kommentar.

Strukturaffären innebär också att Arla och Spendrups tar över Årets kock AB från Restaurangakademien. Läs mer om det här.

Läs mer om: Arla | Menigo | Restaurangakademin
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.14