23948sdkhjf

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Downtown Camper by Scandic är ett nytt signaturhotell på Drottninggatan mitt i Stockholm. I höst utökas verksamheten med ett kafé med hållbarhetsprofil.

Hotellet har sedan starten marknadsfört sig i termer av hållbarhet, well-being och gemenskap. Därför ligger det i linje med hotellets profil att menyn på det nya kaféet kommer att bli 100 procent vegetarisk och ha en majoritet växtbaserade inslag, inklusive den uppmärksammade veganburgaren Beyond Burger. Urvalet av dryck kommer till största delen att vara ekologiskt. 

Dessutom kommer en stor del av inredningen att bestå av återvunna material som tar hänsyn till miljö och klimat. Göteborgsbaserade arkitektbyrån Stylt Trampoli är återigen samarbetspartner.

– Det ska bli så spännande att öppna ett café med riktigt höga ambitioner för kvalitet, känsla och hållbarhet. Vi upplever att det på Drottninggatan saknats en naturlig och skön mötesplats som är skapad för både stockholmare och internationella besökare, säger Claes Benediktsson, food & beverage manager på Downtown Camper.

Downtown Campers café öppnar den 1 september 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078