23948sdkhjf

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Trion bakom hyllade Tjoget flyttar in på NK i Stockholm. Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski står bakom Positano, en italiensk restaurang och bar som öppnar på plan 2 i november.

– På Positano fångar vi upp känslan i den gamla aperitivokulturen men paketerar den i en modern och visuellt vacker förpackning med fokus på service, kvalitet och atmosfär, säger Joel Söderbäck.

Menyn kommer att bestå av enklare pastarätter, sallader, chark, ostar, italienska sötsaker, högkvalitativt kaffe och cocktails presenterade i en miljö som för tankarna till den citronrika Amalfikusten.

Målet är enligt Joel Söderbäck att Positano ska bli en naturlig mötesplats ”där man antingen tar något i farten eller stannar i timmar och kanske gör det mest osvenska som finns, dricka cocktails på dagen innan solen gått ner”.

Restaurangen och aperitivobaren Positano är en del av förnyelsearbetet som just nu pågår på Nordiska Kompaniet.

– Med det nya konceptet fortsätter vi att satsa stort på mat och dryck. Vi är oerhört glada över att få arbeta med ett så inspirerande och framgångsrikt gäng som grundarna bakom Tjoget, säger Andreas Edström, varuhuschef Nordiska Kompaniet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11