23948sdkhjf

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

Vassa Eggen firar i höst 20 år och firandet går i musikens teckens. Varje fredag fram till jul ordnar den populära köttrestaurangen konserter ihop med skivbolaget Ten Music Group. Icona Pop, Benjamin Ingrosso, Vera Hotusauce, Strandels och Erik Hassle hör till dem som kommer att kliva upp på Vassa Eggens scen. Vem som står på scenen vilken fredag avslöjas inte förrän den aktuella dagen. I födelsedagsfirandet ingår även specialmenyer, after work och gäst-dj:s varje vecka. 

– Vi tror att man vill vara här alla fredagar. Menyn är specialkomponerad för kvällen med late night-supé för de som vill ha kvar bordet under spelningen. För matgäster som har en tidigare sittning funkar det också fint att hänga i baren, säger Kristofer Sandström i ett pressmeddelande.

Han och kompanjonen Christian Olsson har drivit Vassa Eggen sedan starten 1999. Först låg krogen på Kungstensgatan. Tre år senare flyttade Vassa Eggen in i Alexandras före detta lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm där den fortfarande ligger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078