23948sdkhjf

Här bygger Martin & Servera nytt lager

| Av Mikael Mildén | Tipsa redaktionen

Martin & Servera kommer att bygga ett nytt lager på 30 000 kvadratmeter i Herstadberg i Norrköping. Inflytten i den nya anläggningen är planerad till slutet av 2021. 

– Det har varit väldigt viktigt för oss att bygga i just Norrköping – dels för att det är ett bra logistiskt läge, dels också för att vi vill behålla och bygga vidare på all den kompetens som finns hos medarbetarna i vårt nuvarande lager i Norrköping, säger Stefan Bergström Hedmark, vd för Martin & Servera Logistik, i ett pressmeddelande. 

Martin & Servera har själva upphandlat tomtmarken, och uppdraget att bygga och förvalta lagret går till Wilfast, tillsammans med Ness, Risan och partners, NRP.  

– Projektet i Norrköping innebär att Wilfast har huvudansvaret tillsammans med Byggstatik i Örebro och TAB för projekteringen och byggnationen av fastigheten som blir det fjärde lagret i Martin & Serveras nya moderniserade lagerstruktur. Genom att hyresgästen redan från början ingår som en aktiv part i projektgruppen skapar vi förutsättningar för en såväl rationell som funktionell fastighet med hög standard som vi ser fram emot att förvalta under många år, säger Nils Rydh projektansvarig på Wilfast. 

Willfast har tidigare förvaltat Martin & Serveras lager i Halmstad, Umeå och Västerås. För närvarande förvaltar man det nya lagret i Enköping. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.16