23948sdkhjf

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Femte app-restaurangen i Stockholm hamnar i Hammarby sjöstad.

App-restaurangen Pinchos kommer snart att ha fem restauranger i huvudstaden. Kedjan söker just nu kock, hovmästare och servicepersonal till en ny Pinchos i Hammarby sjöstad. Den nya krogen ska öppna i industriområdet nära Mårtensdal där det under en kort period låg en saluhall.

Läs också: Dubbla franchisepriser till Pinchos

Trivs du bäst på en öde ö, på scenen, bland vänner eller i tv-soffan? Det är en av frågorna som Pinchos vill att svar på från potentiella hovmästare som även får frågan ”Om du jobbade på en cirkus, vem hade du varit?”. Ett försök att hitta en hovmästare som smälter in i den cirkusinspirerade inredningen, kan man förmoda. 

Den snabbväxande svenska kedjan, som i december öppnade sin 70:e restaurang, har just nu totalt 60-talet vakanser att tillsätta runt om i Sverige. ”Vi letar efter människor som har det där lilla extra, människor som är så där lite... Pincholicous!”, skriver kedjan på sin hemsida.

Utöver etableringen i Hammarby sjöstad, som alltså blir Pinchos femte restaurang enbart i Stockholm, har franchisekedjan siktet inställt på expansion i de nordiska grannländerna. ”Nu när vi har fått proof of concept satsar vi stort i de nordiska länderna”, har Magnus Larsson, etableringsansvarig på Pincho Nation AB, förklarat.

Pincho har med sitt app-baserade restaurangkoncept med internationellt inspirerade smårätter vuxit kraftigt sedan starten 2012 och omsätter nu totalt över en miljard kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.312