23948sdkhjf

28:e restaurangen för snabbväxande Chopchop

Det asiatiska drive thru-konceptet sprider sig över landet.

Chopchop Asian Express är Skandinaviens första drive thru-kedja med inriktning på det asiatiska köket. Nu förbereder den snabbväxande snabbmatskedjan öppningen av sin 28:e restaurang i Sverige. Invigningen sker i Växjö i slutet av mars, då Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken och Chopchop samtidigt tar plats intill varandra på Samarkandområdet.

”Är du ute efter att tillsammans med oss skapa en trivsam arbetsplats och den bästa Chopchop i hela Sverige? Vill du ha detta som heltidssysselsättning eller varför inte jobba extra efter skolan? No worries, vi har plats för samtliga alternativ”, står det i jobbannonsen där företaget söker tolv medarbetare till sin Växjö-satsning.

Chopchop startades 2011 och har nu restauranger från Borlänge i norr (invigdes i oktober) och Malmö i söder. Så sent som i december invigdes restaurang nummer 27 i Arninge, norr om Stockholm. Med Växjö inräknat blir antalet 28, men ännu fler är redan på gång.

I sommar anländer Chopchop till Boglundsängen i Örebro. Det sker samtidigt som Kentucky Fried Chicken och Burger King etablerar sig i samma område.

Klart sedan tidigare är att Chopchop är på väg till Karlstad, där en bensinstation längs E18 rivs för att ge plats för företagets drive thru-restaurang. Chopchop Asian Express har också föravtal med kommunen i Sandviken om en etablering på Tunaområdet.

Till skillnad från många andra snabbmatskedjor jobbar ChopChop Asian Express inte med franchise utan driver alla restauranger själva. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062