23948sdkhjf

28:e restaurangen för snabbväxande Chopchop

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Det asiatiska drive thru-konceptet sprider sig över landet.

Chopchop Asian Express är Skandinaviens första drive thru-kedja med inriktning på det asiatiska köket. Nu förbereder den snabbväxande snabbmatskedjan öppningen av sin 28:e restaurang i Sverige. Invigningen sker i Växjö i slutet av mars, då Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken och Chopchop samtidigt tar plats intill varandra på Samarkandområdet.

Läs också: Snabbmatskedjan Jureskogs etablerar sig längs E4:an

”Är du ute efter att tillsammans med oss skapa en trivsam arbetsplats och den bästa Chopchop i hela Sverige? Vill du ha detta som heltidssysselsättning eller varför inte jobba extra efter skolan? No worries, vi har plats för samtliga alternativ”, står det i jobbannonsen där företaget söker tolv medarbetare till sin Växjö-satsning.

Chopchop startades 2011 och har nu restauranger från Borlänge i norr (invigdes i oktober) och Malmö i söder. Så sent som i december invigdes restaurang nummer 27 i Arninge, norr om Stockholm. Med Växjö inräknat blir antalet 28, men ännu fler är redan på gång.

I sommar anländer Chopchop till Boglundsängen i Örebro. Det sker samtidigt som Kentucky Fried Chicken och Burger King etablerar sig i samma område.

Klart sedan tidigare är att Chopchop är på väg till Karlstad, där en bensinstation längs E18 rivs för att ge plats för företagets drive thru-restaurang. Chopchop Asian Express har också föravtal med kommunen i Sandviken om en etablering på Tunaområdet.

Till skillnad från många andra snabbmatskedjor jobbar ChopChop Asian Express inte med franchise utan driver alla restauranger själva. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Johan Jureskog: ”Även köttätare ska äta klimatsmart”

Stor intervju med stjärnkocken som har tröttnat på fine dining och nu satsar på hållbar snabbmat.

Hemburgarlåda med gör-det-själv-kit från Max

Whiskybolaget anpassar till väsentlig lägre försäljning

Max-grundarens stiftelse finansierar ny professur

Altia stöttar krogbransch i kris med utbildningsstipendier

Serverar alla vårdanställda för halva priset

Nyhetsbrev

Tex mex-kedjan Panamigas i konkurs

Arkiv

Tennstopets premiär stoppas av coronakrisen

Urban Delis första pop-in-shop – premiär på Hemköp

Flippin Burgers i rekonstruktion

Gemensam drive thru för fyra krogar

Niklas Ekstedts viltköttbullar på 7-Eleven

Bianchi Café & Cycles i konkurs

Stor köttleverantör i konkurs

Jannes & Royas Kött med 35 anställda och miljonomsättning på obestånd.

Virtuell öl till stöd för mikrobryggerier

Bil- och bordsservering ska skydda kunderna på Max

Kampanj för att rädda bagerier och konditorier

Dubbla franchisepriser till Pinchos

Förbud mot sammankomster med över 50 personer

Take away-drinkar i New York – svåra att förpacka

35 restauranger i upprop för #vartannatbord

Vill göra restaurangbesöken säkrare genom att öka avståndet mellan gästerna.

Hyresstöd för restauranger i regeringens åtgärdspaket

Ölprovning på distans ska hjälpa små bryggerier

Gastro Nord flyttad till oktober

57-procentig ökning av konkurser i mars

Teamet som ska skapa ostupplevelser

Ikea stänger alla sina restauranger i Sverige

Systembolaget begränsar öppettiderna

”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Absolut tillverkar desinficeringssprit

Gateau säger upp 85 provanställda

Menupay permitterar 60 procent av personalen

Här är Årets rätt

Även Systembolaget ser "coronaboost"

Impossible Foods tar in halv miljard dollar

Dubbel Dubbel-premiär i Stockholm

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.097