23948sdkhjf

28:e restaurangen för snabbväxande Chopchop

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Det asiatiska drive thru-konceptet sprider sig över landet.

Chopchop Asian Express är Skandinaviens första drive thru-kedja med inriktning på det asiatiska köket. Nu förbereder den snabbväxande snabbmatskedjan öppningen av sin 28:e restaurang i Sverige. Invigningen sker i Växjö i slutet av mars, då Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken och Chopchop samtidigt tar plats intill varandra på Samarkandområdet.

Läs också: Snabbmatskedjan Jureskogs etablerar sig längs E4:an

”Är du ute efter att tillsammans med oss skapa en trivsam arbetsplats och den bästa Chopchop i hela Sverige? Vill du ha detta som heltidssysselsättning eller varför inte jobba extra efter skolan? No worries, vi har plats för samtliga alternativ”, står det i jobbannonsen där företaget söker tolv medarbetare till sin Växjö-satsning.

Chopchop startades 2011 och har nu restauranger från Borlänge i norr (invigdes i oktober) och Malmö i söder. Så sent som i december invigdes restaurang nummer 27 i Arninge, norr om Stockholm. Med Växjö inräknat blir antalet 28, men ännu fler är redan på gång.

I sommar anländer Chopchop till Boglundsängen i Örebro. Det sker samtidigt som Kentucky Fried Chicken och Burger King etablerar sig i samma område.

Klart sedan tidigare är att Chopchop är på väg till Karlstad, där en bensinstation längs E18 rivs för att ge plats för företagets drive thru-restaurang. Chopchop Asian Express har också föravtal med kommunen i Sandviken om en etablering på Tunaområdet.

Till skillnad från många andra snabbmatskedjor jobbar ChopChop Asian Express inte med franchise utan driver alla restauranger själva. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109