23948sdkhjf

Bores lanserar gatukök 2.0 på två nya orter

Gatuköket Bores har växt till en franchisekedja som serverar premiumburgare. Med två nya etableringar i Stockholmstrakten tar den lilla kedjan steget mot större restauranger med sitt gatukök 2.0-koncept. 

– Vi har länge letat efter en lokal i Täby så det ska bli otroligt roligt att öppna i Arninge men också i Bålsta som vi tror passar Bores utmärkt, säger Carl-Henrik Forssbeck, vd på Bores och grundare av företaget ihop med brorsan Carl-Gustaf Forssbeck.

Under parollen Reclaim the gatukök har Bores startat fem restauranger i storlekarna från små gatukök till restauranglokaler. Med Bålsta och Arninge norr om Täby, inräknat är kedjan uppe i sju enheter, alla kontantfria eftersom det är en del av konceptet. 

Carl-Henrik har tidigare pratat om ett långsiktigt mål på 80 enheter. Målsättningen på lite kortare sikt är att ha åtta, nio restauranger öppna innan året är slut. Kedjan söker just nu franchisetagare i Västerås, Örebro, Eskilstuna, Karlstad, Nyköping och Gävle.

– Vi ser egentligen inget hinder för vår expansion, utan letar ständigt både franchisetagare och lägen, primärt i Mälardalen men vi har börjat titta över hela Sverige.

Bålsta och Arninge är de första lite större restaurangerna.

– Det ska bli otroligt roligt och spännande att öppna lite större enheter då vi även får plats med vårt pizzakoncept och i Bålsta även en fullfjädrad bar, säger C-H Forssbeck.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125