23948sdkhjf

Snart öppnar Boulebars nya restaurang

Invigningen närmar sig. I april öppnar Boluebar sin nya restaurang i Rålambhovsparken i Stockholm.

– Vi har verkligen längtat efter att få dra igång och snart är det dags. Rålis är Kungsholmsbornas egen mötesplats där vi vill vara med och sätta stämningen, säger Paulina Ek som är area manager för Boulebar.

Boulebar har länge velat bygga en ny paviljong i Rålambshovsparken. Efter en utdragen tillståndsprocess drog bygget av den nya paviljongen igång i november förra året. I april öppnar restaurangen som nu planerar att vara öppen året runt.

– Vår nya restaurang blir avslappnad men ambitiös med strålande vacker fransk inredning, säger Paulina Ek.

Nya Boluebar Rålambshov består i vår av en fransk bistro med 100 sittplatser, två barer samt boulebanor med grus från flera olika sydfranska regioner. 

I köket finns Niclas Rynell som tidigare varit köksmästare på Operakällaren och fem år på raken tagit sig till final i Årets kock. Menyn består av klassisk fransk bistromat med exempelvis steak frites, moules marinière och bouillabaisse samt ett flertal vegetariska rätter.

Byggnaden är ritad av arkitektbyrån Bornstein Lyckefors. Ett upplyft tak ger paviljongskänsla och fasaden är inklädd med gröna träspaljéer.

Boulebar har i dag åtta franska parker, varav fyra i Stockholmsområdet och övriga i Malmö, Göteborg, Örebro och Köpenhamn. Inomhusparken Boulebar Tryckeriet bytte nyligen namn till Boulebar Liljeholmen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078